Wake up, It's a beautiful morning

Nu åker vi strax till sälen! :D Jag har spenderat halva den här dagen med att packa, vilket är helt sinnessjukt eftersom vi inte ens ska vara borta tre dagar. Men nu är jag nöjd iaf ;) Jag hatar nyår, det är så mycket förväntningar. Det känns som om alla anser att man måste ha en underbar nyårsafton för att nästa år ska kunna bli bra. Men jag menar, känn ingen press ;) Jag vill bara bort från leksand och spendera nyåret med mina underbra vänner, högre krav än så har jag inte! Med dom kan det nog inte bli annat än kul ;)
Gott nytt år på er iaf! Vi hörs nästa år ;) (jag vet att det är typ världens sämsta och äldsta skämt, men iaf..)



Puss på er allihopa! :D / Vendela


It's only so much I can take

Jag började ju storstäda rummet häromdagen, hittade en massa gamla cd-skivor som jag inte visste vad det var på. Har suttit och kollat igenom dem nu på kvällen, det var en massa jättegamla bilder på mig och Nikkan, en del filmer med safir <3 och en massa annat som jag hade glömt ;p Helt otroligt, massor med gamla minnen... Underbart! :D Jag köpte ett par jeans och en t-shirt när vi var i falun, det blev inge borlänge. Vi kände oss nöjda när vi gått 2 timmar i falun, så vi åkte hem :) Jag hittade som sagt ett par jeans, men de var inte ljusa. Det blev ett par mörka istället. Men de är snygga som fan iaf ;D Nu ska jag sova, imorron kväll drar vi till sälen, kommer hem igen på fredag. Om någon annan är där och vill ses kan ni ju höra av er ;)

pusspuss/ Vendela

They will stop degrading us

Jag var med mamma en sväng till Mora i förmiddags, det var ingen rolig rea alls så det sög. Men snart ska jag bege mig in till leksand för att åka till falun/borlänge med Emma och Lisa och shoppa! Lillasyster hade vart i falun igår och hon sa att det var roligt iaf ;) Så det hoppas jag att jag också tycker. Just nu mår jag ganska bra faktiskt, och det förtjänar jag! ;D

puss! / Vendela


But some things in life you must resist

Idag har vart en chilldag här hemma :) Och det kanske är tur det, imorron händer det desto mer. Ska med mamma till Mora och shoppa en stund på förmiddagen, och även hämta upp lillasyster som har vart och hälsat på Anna :) Sen ska jag med Emma till falun/borlänge på eftermiddagen/kvällen för ännu mer shopping ;) Jag ska inte köpa så mycket, känner mig ganska pank just nu trots att jag nyss fick en ganska fet lön från skolan. Men ja, jag ska ju börja plugga snart, jag kommer behöva alla pengar jag kan spara har jag en känsla av. Men ett par jeans ska jag försöka hitta, det behöver jag. Helst ett par ljusa stuprör som sitter slickat. Ja, drömma kan man ju göra iallafall ;) Idag har jag städat i mitt rum, snart är även det skinande rent. Det känns skönt, jag älskar att ha det rent och ordningssamt omkring mig ;) Sen beställde jag lite kläder från H&M imorse, de har rea ;D Jag beställde tre t-shirtar, ett par stövlar och lite sminkgrejer, för typ 250.- det kändes bra :) Nu stitter jag och dricker mitt älskade gröna te och ska snart gå och sova :)

pusssisar! / Vendela

Hej allihopa! ;D

Idag är jag grinig, jag är trött så det bara smäller om det. Jobbet idag var inte kul, Vi hade massor att göra och Chefen var lite grinig och sur av all stress. Men vi klarade det iaf ;) Det är så skönt att komma hem och ducha och äta middag efter en hel dag med städning ^^, Jag letar lägenheter i Uppsala för fullt, men det går inte så överdrivet bra... Hoppas att jag hittar nått snart! Jag börjar bli lite orolig... Men never mind, jag har ju Annsos eller Marias soffa att sova på om jag behöver ;) Nyår har ju varit något av ett problem, men nu fick jag erbjudande att åka till sälen onsdag-fredag och det låter ju kul! Jag vill bort från leksand iaf, så det blir nog så.
Just nu känner jag mig lite osocial och ledsen, men det är bara för att jag var så överdrivet social i fredags ;) Nu blir det nog sängen snart, är trött!

pusspuss/ Vendela

I need some fine wine, and you- you need to be nicer!



Jag vet inte vem jag är
Men jag vet att jag är din

<3


As the sky falls to the sea

Igår var en bra dag, som inte slutade så himla bra. Jag var bara glad hela dagen, sen träffade man massa gamla klasskompisar m.m på lucky på kvällen, helt underbart att träffa alla igen! :D Kul att träffa tjejerna som trodde att dom ägde hela leksand när vi gick i högstadiet, och se att dom bara blivit ännu mer patetiska och inte känner någon här längre. Och ändå tror dom att dom fortfarande är lika coola. Jag dör! Och sen träffade jag min drömkile också. Underbart snygg och verkligen hur charmig och mysig som helst. Vi dansade en massa och kysstes några gånger. Och sen kommer jag hem och letar upp honom på facebook och inser att han har flickvän. Vilket svin. Jag ska nog sluta med det här med killar nu, det går ju ändå bara åt helvete!
Förmiddagen idag har bjudit på shopping på mellandagsrean med mamma och nikkan <3 Köpte lite underkläder, ett par svarta stövlar, ett par typ tossor med hello kitty och sen en ny mascara. Den gamla är nästan slut. Det har varit strömavbrott hemma nästan hela dagen också, men det märkte vi inte så mycket av för strömmen gick precis efter att vi åkte och kom igång igen precis innan vi kom hem ;) Haha, ibland ska man ha tur iaf ;)

Pussss! / Vendela

Navigate me

Jag är lite chockad över att ni ändå är några stycken som läser min blogg trots att det är julafton idag ;o Men det är härligt, fortsätt så! ;D Jag har haft en riktigt bra julafton trots allt. Jag saknar min Safir och grät en stund, har inte vart utanför huset på hela dagen... Och jag saknar att vara i stallet, men jag klarar inte av att gå ut dit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till... Jaja, nu skulle jag ju inte skriva om det, jag skulle ju bara skriva GOD JUL till er mina underbara läsare! Hoppas ni också haft en underbar dag i familj eller goda vänners sällskap!

puss/ Vendela

All I want for Christmas is.... You?

Nu sitter jag här vid datorn och äter choklad igen :) Det är tur att det bara är jul en gång om året, annars hade jag varit smällfet ;) Jag vaknade klockan 4 i morse och var jättepigg, tänkte nästan sätta mig och skriva lite då. Men sen kom jag på att det kan betraktas som allmänt stört beteende, så jag lät bli. Idag är en sån här dag när jag är jätteavis på alla som har en pojkvän/flickvän. Jag vill också ha någon att tycka om och mysa med! Någon som kan hålla om mig när jag är ledsen (vilket är alldeles för ofta nu) och bara göra mig lycklig. Men en dag ska jag hitta den där känslan, en dag. Kanske inte inom den närmsta frmatiden. Som The Rasmus sjunger; "It's only fair that I should go and find myself, before I go and ruin some one else" Det borde jag nog, för jag är verkligen inte i ett bra tillstånd för att vara i ett förhållande just nu. Eller så är jag det. Jag vet inte x) Jaja, det som sker det sker. Det är bara att möta med- och motgångarna som möter en så gott man kan ;) Nu ska jag gå och lägga julklapparna jag ahr köpt under granen ;)

puss! / Vendela

I'm wide awake, but I'm dreaming

Idag har jag faktiskt inte vart utanför dörren. Jag har bara varit hemma i mitt hus hela dagen, och jag har haft fullt upp hela dagen med ;) Har storstädat hela huset! Tur att mamma tog köket, annars hade jag fått hålla på ett helt dygn x) Jag har städat 8 timmar idag, är måttligt trött nu kan jag lova ;) Men det var så skönt när jag var färdig att bara ställa sig i duschen och vänta på middagen som mamma lagade, kyckling, bananer och curry. Grymt gott! Anna ringde också, hon har ju precis kommit hem från Thailand. Det var så underbart att höra hennes röst igen, har saknat henne massor! Och så har hon och Richard gått och förlovat sig med, Grattis sötnosar!!! Imorron är det julafton, men tro inte att ni slipper mig för det ;) Jag ska ju bara vara hemma och fira med familjen, så jag har nog tid att skriva lite iaf ;) Nu blir det nog sängen snart, nu när mina röd-grön naglar har torkat ordentligt ;)

pusspuss/ Vendela

I need some one to fill up the hole in my heart

Idag har jag bara varit hemma hela dagen. Jag tror att jag var ute i säkert fem minuter, för att hämta posten. Men annars har jag nog bara vart inne. Det har varit rätt skönt ;) Har mest bara läst, lagat mat och hjälpt mamma baka kakor ^^, Och ätit en massa frukt. Jag älskar frukt, det är så gott! Sen hittade jag en massa nitar i min bokhylla också, tänkte att jag ska sätta dom på någon av mina t-shirtar. Ska bara komma på vilken ;) Nu sitter jag vid datorn och dricker mitt älskade gröna te och lyssnar på "mittp3". Det är mysigt ^^, Imorron har jag lovat att jag ska hjälpa mamma att storstäda huset :) Förresten kom jag på vad gulligt hon gjorde igår, hon köpte ett paket flinsalt till mig. "Annars överlever väl inte du när du ska flytta hemifrån" Hon är ju för gullig min älskade mamma <3

pusss på er! / Vendela


I took you in with arms wide open

På det hela har idag varit en bra dag :) Jag är lite trött och har humörsvängningar så det bara smäller om det, men annars så är det bra med mig. Vi var som sagt till borlänge en sväng och storhandlade mat bl.a. Köpte även en foundation och kollade efter mobilen som mamma och pappa tydligen tänker köpa åt mig i julklapp ^^, Sen kom vi hem, jag bakade kanel- och russinbröd till lunch och åt, sen gjorde jag köttbullar (från scratch) och åt det till middag ;) Jag kommer bli en fin hemmafru en dag, jag älskar att stå i köket och baka och laga mat ^^, Sen har jag roat mig på kvällen med att sminka mig konstigt och ta en massa egobilder. Det är vendelahumor det ;)

pussis!/ Vendela  

I could say I'm sorry, but I'm not

Der var skönt att vakna idag. Har drömt mardrömmar halva natten x) Nu är jag iaf upp och vaken och pigg, ska snart åka till borlänge med familjen och shoppa :) Ännu mer, nu är jag snart helt pank. Tur att jag får lön från skolan om några dagar :)

Puss!/ Vendela

You can't bring this down on me

Idag dog jag nästan. Och då menar jag inte på nått fjortisvis överhuvudtaget. Vi dog nästan. Vi satt i bilen på väg till jobbet i sälen. Det snöade och var allmänt dålig sikt, halt och jävligt och vi kom precis uppför ett backkrön. Jag tittar fram och ser 4 billyktor komma emot oss, alltså två på varje sida av vägen. Det tog en stund innan jag fattade att det var en bil som kom emot oss på vår sida av vägen. Någon idiot som körde om trots de dåliga siktförhållandena. Jag var helt övertygad om att vi skulle frontalkrocka och att jag skulle dö. Jag såg hur Sussie kastade sig på bromsen, hur ljusen kom närmre och närmre. Bromsarna tog inte ordentligt i halkan, och när vi bara var några meter från den mötande bilen styrde Sussie ner vår bil i diket. Alla vi fem som satt i bilen var knäpptysta och bara satt och stirrade rakt fram. Det tog någon minut innan Sussie frågade om alla var okej. Det var vi. Vi klev ur bilen och ut i en halvmeter snö, tack gode gud att den var där och stoppade bilen och dämpade farten. Annars hade vi kört in i trädet som stor en meter framför bilen. Tack gode gud att Sussie körde i diket, annars hade vi krockat och förmodligen åtminstone varit ordentligt skadade nu. Och tack alla snälla människor som stannade och frågade hur det var med oss och om vi behövde någon hjälp. Sussie ringde bergningen och de kom och drog upp bilen ur diket. Det var inte en skråma på bilen, och inte heller på någon av oss. Så vi satte oss i bilen och åkte vidare till sälen, jobbade hela dagen och sen hem. Jag tror att verkligheten kom ikapp mig när jag kom hem, jag satt och störtgrinade. Sen åkte jag hem till Matilda en stund och träffa tjejerna, såg på film och pratade en massa :) Nu ska jag sova, det ska bli äckligt skönt! Just nu är jag så glad att jag lever!

puss/ Vendela

Remember when we were driving?

Vi har just sett den tredje och fjärde harry potter filmen. Nu blir det strax sängen, ska upp och jobba imorron :) Det är sinnessjukt kallt. Eller ja, det var kallare igår, vi hade 34 minus en bit hem från sälen. Nu är det nog bara 15. Hoppas det blir lite mer humant snart så jag slipper frysa ihjäl. Brödet jag bakade idag var iaf jättegott, grovt bröd med kanel och russin. Det gillar vi ^^,

godnattpuss/ Vendela

Lördag :D

Idag har vart en bra dag. Jag sov typ yill 9, men orkade inte gå upp och äta frukost förrän 12 eller så ;p Men nu är jag piggare och gladare än igår ;D Hittills har jag läst en massa, städat rummet, letat lägenheter och bakat bröd. Nu ska jag kolla mer på lägenheter och slå in de sista julklapparna :) Sen blir det middag och efter det hem till Linda för Harry Potter kväll, blir nog 3:an och 4:an ikväll :) Vet inte om det blir jobb imorron eller inte, men hoppas på det iaf :)

pusspuss! / Vendela

And I'm so bored your words are making sense

De senaste dagarna har jag knappt vart hemma alls. Klockan är nu  halv 8 och jag är så trött att jag skulle kunna gå och sova ;) Begravingen i onsdags var jättefin, men jävligt jobbig. Vi kom hem igen till siljansnäs vid halv elva, då var det bara att sätta sig och rätta prov, hade ju lovat eleverna att ha det färdigt till torsdagen :) Igår var jag först så skolan i några timmar, sen åkte jag till sälen, jobbade hela dagen, och sen gick vi ut :) Eller ja, gick ut och gick ut, vi satte oss på skilodgen och några drack vin. Jag drack grönt te och Emma och Lisa drack varm choklad med vispgrädde ^^, Partybrudarna är vi, ja ;) Kom väl hem och somnade vid halv 2 kanske, sen var det att gå upp igen 7, för att börja städa igen vid 8. Så vi har städat hela dagen idag med. Och vad är det första jag gör när jag kommer hem igen då? Städar rummet x) Jag är ju lite sjuk i huvudet... Sen har jag duchat länge, lagt ansiktsmask, druckit grönt te och allmänt tagit hand om mig själv och myst. Jag har nog inte sovit mer än 6 timmar någon natt den här veckan, så snart ska jag sova. Sova länge imorron och försöka ta igen några timmar ;)

pussss! / Vendela

It hurts

Ja, klockan är strax efter 8 på morgonen och jag sitter och rättar prov. Eller jag har slutat nu, måste klä på mig för vi åker snart. Jag vill inte. Jag orkar inte. Det gör så ont.

Som en motorväg av ljus genom hålet i mitt hjärta


Jag har aldrig varit något vidare stort Kent-fan, men jag måste säga att den nya skivan där de tagit lite inspiration av familjen (som de har turnerat med) är mycket mer intressant än jag någonsin tyckt att de gamla låtarna är :)
Jag hade mina sista lektioner i skolan idag, nu är min lärarkarriär slut ._. Kommer sakna alla! Imorron blir det sthlm och begravning. Och jag borde sova snart, måste upp tidigt imorron. Men jag vill inte. Jag vill inte sova och jag vill inte att imorgon ska komma....

puss/ Vendela

To ten million fireflies

Nu sitter jag på jobbet och rättar uppsatser :) Har hittills idag vaktat ett prov, har ett till i eftermiddag :) Känns bra att avsluta med att ha två prov sista dagen, att vakta prov kan ju vara bland det roligaste som finns :D Jag älskar att sitta och titta på när eleverna anstränger sina hjärnor till max och plågas. Haha, har inte fattat förrän nu hur mina lärare brukade känna sig. Men nu vet jag. Som elev blev jag alltid jättestörd om en lärare tittade på en när man råkade titta upp från pappret. Men nu är det jag som sitter och stirrar på folk, jag menar - vad ska jag annars göra? Ska fortsätta med uppsatserna nu, hörs senare :)

Pussar/ Vendela

För alla dom som vågar drömma och håller hoppet vid liv

Okej, julklappsshopandet gick inte så bra... Och som vanligt slutade det med att jag köpte saker till mig själv istället x) En skjorta (normalt inte min stil, men den här var petrolblå och hade massa snygga detaljer så) och en klänning. Den är jättesöt, ballongkjol och alldeles prickig. Och så är det en rossett fram vid halsen ^^, Sen jag kom hem har jag mest bara stått i köket, lagade middag i form av kyckling och pasta till mig, mamma och pappa. Sen har jag bakat bullar som jag ska bjuda mina elever på imorron i skolan. Hoppas dom blir glada, min familj tyckte att dom var goda iaf :) Sen fick jag dagens bästa sms också; "...hade jag inte haft flickvän hade du fått en stor fet kyss" haha, snart blir det till att sova iaf, har fått en extralektion så börjar kvart över 9 ;)

godnattpuss/ Vendela

I'm still broken


Ville bara tipsa om en bra låt innan jag åker in till leksand för att träffa mamma och sedan fara vidare till sågmyra för att köpa de sista julklapparna till släkten :) Har även hunnit med att städa huset idag, är lite stolt ^^,

puss! / Vendela

Give me strenght to carry on

Förmiddagen idag har till största delen gått åt till att jobba hemifrån och slå in julklappar :) Mina julklappar är faktiskt riktigt fina i år ^^, Jag har några kvar att slå in och en kvar att köpa, men sen är jag färdig. Det känns bra. Sen har jag gått och blivit ganska förkyld också, näsan bara rinner och jag nyser hela tiden. Det suger. Men jag är glad ändå, för genom mitt fönster ser jag små snöflingor falla ner från himlen och världen är vit igen :D

Puss/ Vendela

Another heart is crashing down

Idag var det inte så himla skönt att vakna och gå upp ur sängen vill jag lova ;) Hann nog inte sova mer än 4 timmar tror jag, sen kom Sussie och Emma och hämtade mig och vi åkte till sälen för att jobba hela dagen :) Hann avsyna två hus och sen ett storstäd, det var sjukt smutsigt och jobbigt måste jag säga. Men samtidigt är det ett ganska tillfredsställande jobb, det är så fint när man har städat färdigt! Måste dock säga att jag är lite trött nu, till skillnad från Emma så kan jag inte sova i bilen. Hon sov hela vägen till sälen och även hela vägen hem igen. Hade vart skönt om man hade kunnat göra det, det är nästan 4 timmar. Det var iaf underbart att se sälen igen, massa snö hade dom också. Det snöade nästan hela vägen hem med, så jag satt och hoppades att det skulle vara snö hemma med, men det var det inte ._. Men den kommer förhoppnigsvis snart, det är kallt igen nu iaf. Nej, nu är det dags att gå och sova ;)

Puss/ Vendela

Be my angel tonight

Nu har vi kommit hem från trippen till malung över kvällen. Jag och Martina, Christoffer och Älgen. På folkets park eller nått för att kolla på I am so me och plan three :) Båda banden var grymt bra, och det var hur kul som helst att träffa fredrik igen, har ju inte sett honom sen studenten... Men han lovade att vi ses igen på luckan på juldagen ;D Nu blir det sängen då jag ska upp och jobba imorron, sussie hörde av sig idag... Men det är pengar det med, och det behöver jag om jag ska kunna flytta hemifrån snart ;)

nattinatt puss/ vendela

Jag ler mot dig, för det finns ingenting som passar mig


This time baby I'll be bulletproof

Det är alltid lika skönt att precis ha gått upp ut sängen när klockan nästan är halv tolv på förmiddagen. Jag har ont i huvudet. Och det är ingen snö kvar. Det låg ett tunt lager snö på marken precis när jag gick upp, men den har redan försvunnit ._. Tur att jag fick en snögubbe i min chokladkalender iaf ;) Snart ska jag försöka piggna till lite och äta frukost och så, sen kommer oscar för att jobba lite matte :) Annars ska jag nog mest bara slappa idag :)

puss/ Vendela

So what happens now?

Nu sitter jag ensam i Linda och Jonas lägenhet igen ;) Vi har lagat och ätit tacos till middag, snart blir det godis och mys till idolfinalen :) Just nu är dom andra på leksands ridklubb och kollar på julshowen, jag kände att jag inte riktigt orkade med en sväng till stallet just nu... Så jag sitter och underhåller mig själv med tv:n och datorn :) Är det någon som ska ut ikväll? För jag är ganska sugen på utgång... Men ja, vet inte. Vi får se hur det blir ;)

puss/ Vendela

Varje steg är ett steg tillbaka och varje ord är en hopplös dröm


Jag vet inte om jag har laddat upp den här låten förrut eller inte, men jag måste bara göra det nu. Det är enligt mig en av de absolut bästa svenska poplåtarna det här året <3

And you can see my heart beating

Nör klockan ringde klockan 9 i morse trodde jag verkligen inte att den var seriös. Kollade mot fönstret och det såg ut som om det fortfarande var kolsvart ute. Ibland hatar jag vintern. I övrigt vill jag ha snö nu, det kan ju inte bli jul utan snö i år? Då är det ju inte jul på riktigt... Hoppas den kommer snart! Jag har fortfarande sjukt ont i halsen. Och det är inte kul, jag kan ju knappt äta för att det gör så ont. Men jag försöker trycka i mig lite mat iaf ;) Ikväll ska jag till Linda och kolla på idolfinalen, blir grymt spännande! Jag hoppas Erik vinner, jag tycker han är sjukt bra! Men Calle är också bra. Fast det känns som om Erik är mer idol.. ;) I övrigt ska jag nog bara chilla idag, det förtjänar jag. Jag måste ju vila för att kunna bli frisk ;) Nu ska jag kolla på The mentalist ;D

pussis/ Vendela


My black poison blood

Jag är trött. Jag sov i mitten av dubbelsängen inatt och linda och jonas har bara ett stort täcke. Vilket betyder att när det blev för varmt inatt så kunde jag inte ens flytta bort täcket lite utan att dra bort det från emma eller linda. Och det ville jag ju inte göra. Så det var bara att ligga kvar och se glad ut ;p Nu har jag sjukt ont i halsen också. Men det går nog över om jag får sova ut ordentligt, vilket jag har planerat att göra inatt, är ju ledig imorron så ;) Skönt. Just nu kan jag inte sluta lyssna på Kill Hannah, dom är så underbara <3 Jag är fucking beroende. Men det finns ju ganska mycket värre saker att vara beroende av... ;)

puss/ Vendela


No I don't believe you

Det är inte varje morgon man vaknar i en främmande säng i en lägenhet i leksand. Och ser att leksand är täckt av ett tunt vitt täcke av snö. Jag och Emma sov över hos Linda i natt, jonas är borta på jobb så vi passade på att ta en Harry Potter-kväll ;) Vi orkade bara med de två första filmerna, får ta resten en annan kväll :) Sen hade både Emma och Linda redan gått till jobbet när jag vaknade imorse, så jag hade lägenheten för mig själv. Det fick mig ännu mer att vilja flytta hemifrån till något eget :) Snön har redan försvunnit igen, den låg inte så många minuter... Nu är jag på skolan och ska springa iväg och lyssna på redovisningar om energi. Det blir nog kul :)

Pusspuss/ Vendela


Men för mig så känns det nytt och skrämmande


Som sagt så var jag lite trött på mig själv, så jag färgade håret häromdagen. Det blev lite mörkare än jag hade tänkt mig, men jag gillar det anyway :) Idag gick jag hem från leksand, det var skönt :) Lite ledsen är jag dock, för provet som en av mina elver skrev förra veckan på omprovstid har försvunnit. Det känns inte bra alls. Men vi efterlyser det på skolan så kommer det nog fram till slut. Och vi håller för fullt på att leta boende åt mig i uppsala, helst vill jag ju ha en etta själv eller så, men det blir förmodligen till att bo i jävla studentkorridor eller nått. Men det kan jag stå ut med ett tag. FÖR JAG HAR KOMMIT IN PÅ LÄKARLINJEN! Ville bara klargöra det om det var nån som missade det igår xD Jag är lyckligare än jag varit på länge, och det känns bra :) Det förtjänar jag ;)


Smile, even though your heart is aching

Idag fick jag äntligen hem lite filmer och bilder på safir från de åren vi haft honom :) Bl.a från vår första elitserietävling någonsin, vansbro 2006. Helt sjukt vad liten jag var då. Och hur mycket bättre vi blev ;) Det har varit en bra dag på flera sätt. Vi hade klimatrollspel med ns1orna och dom var mycket duktiga, är nöjd med dom :) det kändes att dom blev trötta efter ett tag, men det blev ju jag med så ;) Sen fick jag veta att jag har kommit in på läkarlinjen i Uppsala! Jag är jätteglad för det, men samtidigt så sjukt nervös för allt ;s Tänk om jag inte trivs? Tänk om allt bara går åt helvete? Tänk om jag inte hittar någonstans att bo? Okej Vendela, andas! Det löser sig.

I don't believe in angels


Mysigaste jullåten just nu ^^,

At first it was all quiet, now I know I'm not alone in here

Idag försov jag mig. Typ 4 timmar x) Jag satte väckerklockan på 7 för att jag skulle hinna med allt jag hade tänkt, men det gick ju inte så bra.... Hoppade upp ur sängen vid 11, gick ned till affären och köpte mandelmassa så jag kunde baka mina lussebullar ^^, Dom är supergoda, kan inte sluta äta x) Som sagt så har jag ingen som helst självkontroll! Sen åkte jag till leksand och hade tänkt köpa ett hopprep och en rockring, men dom hade inga på leksaksaffären. Blev lite ledsen... Träffade mamma och underbara storasyster som klarade uppkörningen idag och numera har körkort! :D Grattis söta du! :D Vi åkte till Insjön och köpte lite julklappar till släkten. Sen hem och middag och nu sitter jag med hårfärgen i håret, blir typ brunt hoppas jag :) Ni får se bild sen ;) Och dessutom ett stort grattis till Fredrik och bandet som i lördags vann bandit unsigned-finalen! :D Ni är grymma!
pusspuss/ Vendela

Keep holding on

Just nu är jag lite kär i Glee. Tycker det är en jättemysig tv-serie! :) Idag har jag inte gjort så mycket, mest haft en skön hemmadag. Läst massa i vampire acedemy 2:an, underbar serie <3 Hjälpt Oscar med lite matte, lagat mat med mamma. Vart allmänt lat ^^, Imorron blir det skärpning. Dagen börjar med promenad, lussebullsbakning, sen drar jag in till leksand och simmar och bastar. Jag behöver röra på mig och börja träna igen, känner att jag tappat en del muskler sen jag slutade rida. Det är ju hela 2 veckor sen nu. Och det är inte mycket lättare att gå ut i stallet nu än det var i början. Jag bryter ihop varenda gång. Men det blir nog bättre med tiden :)

pusspuss/ Vendela

It's driving me insane

Idag har inte varit världens bästa dag. Jag hatar dagar som den här. Jag har verkligen ingen självkontroll, och jag hatar det. Just nu finns det en låt som tröstar mig, Kill Hanna- Believer. Helst hade jag lagt upp den här så ni fick lyssna, men den videon är tydligen inte inbäddningsbar. Så om ni undrar hur den låter får ni söka på det. Och gör det, för den är verkligen underbar! Parabolkillarna har typ ansträngt sig hela eftermiddagen/kvällen för att få med mig ut ikväll med. Det gick inte så bra, jag orkade verkligen inte. Och jag har kommit fram till att jag måste börja träna igen så jag får tillbaka lite energi. Det behöver jag verkligen. Som det är nu så är livet inte så roligt. Ska nog dra och simma på måndag. Nån som vill med? ;)

pusspuss/ Vendela

I think it's time to stop self-destructing

Idag sov jag till 11. Totalförsov mig med andra ord. Jag hade ju lovat mamma att jag skulle gå ut med hunden, så den stackarn hade inte vart ute en sekund på morgonen. Jag skämdes lite över det, så det blev en långpromenad direkt efter att jag hoppade upp ur sängen :) Resten av dagen gick åt till att städa hela huset, baka tårta och laga mat. Emma kom och hjälpte mig, dessutom hade hon med sig en tårta formad som Hello Kitty <3 Helt sjukt söt, lägger upp en bild sen när jag fått den av Emma :) Sen kom alla och vi åt maten och tårtorna, kollade på idol och sen drog dom flesta hem, men jag och danielsson åkte till leksand och började förfesta :) Sen gick vi till loungen på ejendahls arena. Det var rätt kul faktiskt, träffade massor av emmas jobbarkompisar ;) Och inga snygga killar :( Men jag orkar inte med sånt just nu iaf, jag måsta ta hand om mig själv ett tag nu. Och jag måste bara säga att jag har världens underbaraste vänner, jag älskar er allihopa! <3

pusspuss/ Vendela

It was the song that saved my life

Idag har varit en bra dag. För idag är det min födelsedag, och då ska man inte vara ledsen ;) Jag bakade tårta till kollegerna imorse, alla älskade den :D Det kändes bra :) Sen hade jag mina två lektioner, åkte hem och chillade, lagade middag. Blev favvomaten; bakpotatis med räkor med familjen ^^, Fick fina presenter också, en del flytta hemifrån grejer. Och senaste Harry Potter filmen, så nu har jag hela samlingen ;D Imorron blir det middag med tjejerna och mys, och kanske en utgång på det? ;) Vi får se hur det blir :)

Pusspuss! / Vendela

You and I


Try sleeping with a broken heart

Idag har varit en ganska blandad dag. Både bra och dålig. Först jobbet imorse, filmvisning med alla ns1:or och sen lite förberedelser inför klimatrollspelet som går av stapeln på tisdag nästa vecka. Det ska bli spännande! :D Stod och grät en stund i mammas arbetsrum, kollade på bilder och videor på Safir som hon hade på datorn. Fy fan vad fin han var! <3 Sen drog jag till Borlänge och shoppade lite mer julklappar, är nästan färdig nu ;) Stolt! Sen hem, lagade mat och åt massa kakdeg. Martina bakar ^^, Det är så svårt att låta bli... Jag måste skärpa mig! ._.
Sen håller jag på att baka tårta till mina kollegor till imorron, jag fyller ju år! :D Fick en födelsedagspresent idag, pengar. Från farmor och farfar. Det var tydligen bland det sista hon någonsin sa till pappa, att han skulle se till att jag fick en födelsedagspresent. Vad ska man säga? </3

Giving up?

Ja, vi sov typ 4 timmar inatt. Varför är det alltid så att allt måste krascha samtidigt? Jag hatar det. De senaste 2 veckorna har varit de värsta i mitt liv. Om man inte räknar dom där två i nian, som tidigare var det. Dom ligger nog på ungefär samma nivå. Jag hatar när det blir så. Jag pallar inte mitt liv just nu. Jag brukade ju säga förrut; "right now you're the only reason I'm not letting go". Safir. Och nu är han borta. Hur ska jag överleva?

Åka Hem <3

Nu är det ett tag sen jag skrev här.. Det har verkligen vart fullt upp hela helgen, med utekvällar, besök hos mormor, middag med släkten, besök hos Lovis (hennes nya lägenhet är underbar! <3) och en hel del julklappsshoppande. Och en hel del annat shoppande med ;) Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska komma så jag får åka hem ;)
Mer uppdateringar snart ;)

pusspuss/ Vendela

RSS 2.0