She wants to go home


En låt som handlar om att känna sig som jag känner mig just nu.
Jag är så förvirrad, jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vem jag kan lita på. Jag hatar att den lilla trygga värld jag levde i innan studenten totalt har rasat samman runt mig. Jag vet att jag måste vara modig och ge mig ut och se vad den här nya världen har att erbjuda mig, men jag vet inte om jag klarar det. Just nu vill jag bara ha tillbaka allt. Jag vill ha tillbaka mitt liv, jag vill ha tillbaka mig själv!

'Cause everything is never as it seems

Ledsen att det inte blev någon uppdatering här igår, mitt internet krånglade :/ Nu är jag vaken tidigt igen, ska strax bege mig in till leksand för att sedan åka vidare till jobb o laknäs :) Städning, men det är bättre än inget iaf. Jag får ju pengar för det ;) Sen hade jag tydligen kunnat få mer städjobb, men nu har jag ju redan sagt ja till skolan så ;) Och dessutom är det mycket roligare att vara lärare än att städa ;p I övrigt så kom jag vidare till intervjuerna på KI, har inte fått inbjudan än så jag vet inte exakt när det är. Men borde få den idag :) Så jag tror att jag ska bestrida pliktverkets beslut om att jag ska göra lumpen nu i vår... Har inte bestämt mig helt än, men.. Nu måste jag springa till bussen, vi hörs senare ;)

pusspuss/ Vendela

Forgive them, even if they are not sorry


Sitter hemma hos Emma och väntar på att allt folk ska komma ;) Emma själv kom just ut ur duschen och ska nu sminka sig... ;) Men Lovis och Linda kommer snart och håller mig sällskap ;) Tänkte bara passa på med ett låttips så här på kvällen :)

pusspuss/ Vendela

If you know the moves then yeah, yeah, yeah

Gick upp tidigt imorse för att hinna med båda hästarna innna jag beger mig till Emma. Det var blandade upplevelser, Safir tappade skon :( Och Tanden var så grymt underbar att rida, han gjorde alla jag bad honom om och var bara fantastisk! Ibland lönar det sig att bråka i några dagar, för när han är som han var idag är det värt varenda sekund av bråk! :) Sen har jag hunnit färga håret på min lillasyster, ännu mer blont ;) Hoppas det blir bra nu, för annars är jag väl dödens ;p Nu ska jag bara äta lunch, sen bär det av till födelsedagsbarnet Emma <3

puss! <3 / Vendela


I'd like to make myself belive


En av de vackraste poplåtarna jag hört den här hösten :) Jag gillar den skarpt!

Confusion Girl

Idag är dagen när allt blev så himla förvirrande igen. Jag har fått jobb. Iallafall tre dagar i veckan ett tag framöver, det tacker vi för ;) Jag fick brev från pliktverket idag, och dom tycker tydligen att jag ska rycka in den 10 januari. Så gick det med mina planer för framtiden... Jag skulle ju gå en termin på läkarlinjen först?! Ska jag ringa och prata med dom och försöka ändra det? Jag vet ju inte ens om jag kommer in på läkarlinjen nu i vår? Och om jag kommer in, har jag någonstans att bo? Det vore egentligen enklare att tacka nej nu och börja plugga nästa höst.. Eller jag vet inte. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra..

pusspuss/ Vendela

30 seconds


Nytt med 30 seconds to mars är alltid trevligt! Jag gillar låten och man känner igen deras speciella sound, men det är ju ingen ny from yesterday precis. Inte lika bra, men nästan ;) Albumet släpps den 8 december :)

I don't care what you think

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Förrutom sett nästan hela säsong 2 av Chuck ;) Jag har även ätit kladdkaka med vispgrädde som min underbara storasyster bakade, det var jättegott! Nu ska jag sova så att jag är lite piggare och gladare imorron ;)

I was lonley, now I'm just alone

Igår kväll var en ganska bra kväll. Jag hade kul iaf ;D Var ju tvungen att gå ut och fira att det gick så bra på högskoleprovet ;D Nu är det bara att hoppas att det räcker för att komma in. Det borde det göra ;) Träffade Maria ute igår också, det var hur kul som helst! Det var massor med folk från gamla klassen ute, alltid kul att träffa dom! :) Och jag mår faktiskt ganska bra idag med, inte minsta bakis. Bara lite trött ;p

pusspuss/ Vendela

Nothing can stop me tonight

Högskoleprovet idag var asdrygt, men det gick asbra! :D Mycket bättre än förväntat, och som det ser ut nu så kommer jag nog in på läkarlinjen i vår! :D Ikväll ska det ut och firas, är så sjukt lycklig! :D Just nu känns det ändå ganska bra att vara jag ;)

Pussssss! / Vendela

Now everything's so out of control

Nu sitter jag här och ska strax bege mig in till leksand för att skriva högskoleprovet. Och ja, jag är jättenervös. Men det ska nog gå bra =) Håll tummarna för mig! ;)

puss/ Vendela

I couldn't bear to hurt you, But it's all so different now

Idag har varit en ganska bra dag, speciellt kvällen har gjort den bra. Jag var hemma hos min vän Johanna och kollade på idol och myste ^^, Vi träffas alldeles för sällan! :/ Nu blir det sängen, för imorron är det till att gå upp tidigt. Imorron är den stora dagen. Högskoleprov! Och sen blir det utgång på kvällen för att fira att vi har överlevt ;D (Om vi gör det...) ;) Godnatt!

pusspuss/ Vendela

Lady Gaga


Lady Gaga har i veckan släppt sin nya singel i Sverige. Måste säga att jag är lite ledsen över att det inte är paparazzi, som det var i USA. Det blev Bad Romance istället. Men Lady Gaga är ändå en av världens coolaste människor, hon är en av mina förebilder. Jag älskar hennes stil och att hon vågar sticka ut och vara sig själv. Jag tycker att paparazzi är bäst, så jag lägger upp den här :) Om ni vill höra Bad Romance, som för all del också är bra, så får ni söka efter den själva ;)


Jag älskar den här låten. Den är så underbart vacker ^^, Det är den jag ligger och gråter mig till sömns till på kvällarna nu. Kan vara en av de vackraste kärlekslåtarna som skrivits om ni frågar mig <3

Prov

Nu är jag morgonpigg igen ;) Jag har tänkt att jag ska sätta mig och göra det sista av de interaktiva övningsproven som finns på studera.nu nu. De känns bra, så kan jag vila imorron och skriva det riktiga provet på lördag =)

puss/ Vendela

I'm boring but overcompensate with headlines and flash, flash, flash photography


Jag hade lite tråkigt så jag sminkade mig och fotade lite egobilder ;) Jag måste verkligen klippa mig snart, mitt hår år sjukt slitet ;(


Onsdag

Idag känns som en ganska bra dag =) Pappa rensade datorn igen igår och nu känns det som om den kommer överleva så jag slipper skaffa en ny ;) Jag har varit i stallet en stund och fixat allt, sen har jag pluggat lite engelska. Ska plugga lite svenskaord idag med, sen tänkte jag göra det sista provet på internet imorron. Inget plugg på fredag utan bara chilla och sen det riktiga högskoleprovet på lördag. Hoppas det går bra :D Det var kul att leka modell igår iaf. Har inte sett bilderna än, men jag tror att de blev bra :)

pusspuss/ Vendela

Älskar!


Just keep holding on

Ja, nu är jag hemma igen =) Hade tänkt skriva lite igårkväll, pappa sa att han hade fixat min dator, men när jag kom hem var skiten kvar ändå. Nu orkar jag snart inte mer :( Sitter på min systers gamla dator i vardagsrummet nu ;) Mönstringen gick okej iaf. De delar jag trodde skulle gå bra gjorde det och de styrkan och konditionen gick okej iaf =) Märkte dock att jag borde ha tränat lite mer inför det hela... ;) Men vi hade kul iaf och träffade en del nya trevliga människor =) Det känns som om jag inte ätit annat än skräpmat de senaste dagarna, och jag som ska leka modell idag. Det känns ju stabilt ;p Eva (thedivaeva.blogg.se) ska komma hit i eftermiddag om hon är frisk och vara stylist/fotograf. Det blir kul =) Ni får väl nog se bilderna sen när hon har redigerat färdigt och så =)
Nu försöker jag bara se livet från den ljusa siden och låssas som om allt inte håller på att gå åt helvete. Det går ju bra....

puss!! / Vendela

Lalalalalala

Åh vad jag hatar att inlägget jag nyss skrev på försvann. Jag har seriöst virus på datorn, måste höra med pappa om han kan rädda den eller om den redan är döende. I sånna fall kanske jag måste köpa en ny, men tror ni jag har råd med det? Det tror inte jag... :(
Jag är hemma nu igen, även om det bara är för några timmar. Imorronbitti drar jag och Emma till Göteborg för att mönstra =) Och så undrar alla såklart hur det gick idag, och det undrar jag med ;) Jag tror att det gick okej, men sen får vi se om det räcker för att bli kallad till intervju. Hoppas det, för besked i vecka 44 =) Jag är så trött nu att jag knappt ens vet vad jag heter, ska sova strax =) Vi hörs imorron om jag har tillgång till dator, annars blir det uppdatering på måndag när vi kommer hem igen =)

pusspuss/ Vendela

Stockholm i mitt <3

På tåget ner idag satt det en lite tjej och hennes mamma typ bredvid mig, fast på andra sidan gången. Hon var verkligen en av de sötaste ungar jag någonsin träffat ;D Hon gav mig läkerol, tuggummi, två löv som hon hade plockat på stationen när de väntade på tåget och sen sa hon att hon tyckte om mig och pussade mig på kinden. Typ 4 år och jätteblond. Verkligen hur gullig som helst, hon gjorde min dag ;) Som vanligt kändes det inte som att åka bort, det kändes mer som att komma hem. Jag trivs sjukt bra här nere i storstan =) Nu sitter jag här hos mormor, har ätit jättegod middag och chokladglass till efterrätt =) Imorron blir det begåvningstest på KI och sen blir det lunch och lite shopping. Jag tror jag behöver det, lite tröst ;) Ska försöka hitta en bra present till bästa Emma, hon fyller ju 19 snart ;D

pusspuss på er allihopa, håll tummarna för mig imorron! <3 / Vendela


<3


Now that you're gone

Så nu är det slut. Jag vet inte vad jag ska skriva. Det gör ont. Men samtidigt är det... skönt på något sätt. Det har inte känts bra på sista tiden. Jag har inte mått bra av det. Så nu ska jag försöka få lite ordning på mitt liv igen. Och bli gladare och må bättre. Du med Emma ;)  

<3

When darkness turns to light

På det senaste gamla högskoleprovet jag har gjort på internet var jag 1 poäng ifrån 2,0. Det är ju helt sjukt XD Jag vill grymt gärna ha det på det riktiga provet, men jag tror inte att det finns så stor chans att jag klarar det. Jag siktar nog på 1,6 eller 1,7. Det borde räcka för att jag ska komma in hoppas jag ;) Största delen av dagen idag har jag spenderat med Emma, vi var på låååångpromenad och åt lunch på siljan, och har hunnit pratat en massa. Allt känns så mycket lättare nu :) Imorron drar jag till Stockholm, på lördag är det begåvningstest på KI. Jag har inte förberett mig över huvudtaget, så jag bara åker dit och hoppas på det bästa ;)

pussssss! / Vendela


Rasmus


Älskar texten, den här låten tröstar mig mycket just nu. Den är underbar! <3

Why would you want me to live a lie?

Idag har varit en förvirrande dag. Tankarna bara virvlar omkring i mitt huvud som små sandkorn i en ökenstorm. Jag känner mig utnyttjad och korkad. Och snutsig, som om jag har ljugit bara för att jag har berättat hans lögner. Jag vet att det inte är mitt fel, jag är bara lite naiv och godtrogen. Jag trodde på varenda ord han sa. Men nu vet jag bättre, tack tjejer =)
I vilket fall som helst så har jag varit i skolan och lekt lärare idag =) Det var jättekul! :D Mina elever, NV3:orna, var jättesnälla och trevliga och jag tror att dom lärde sig det dom skulle =) Det kändes som om dom förstod vad jag pratade om. Och tack gode gud för att jag hade den lektionen och tiden det tog att förbereda sig inför den att koncentrera mina tankar på annat. Annars hade jag nog gått under. Hur jag än vrider och vänder på det så är det fortfarande ett stort mysterium.

puss/ Vendela


I thought I knew you

Just nu är jag bara totalförvirrad. Jag vet inte vad jag ska tro på, vem jag ska tro på? Hur ska jag kunna veta vem som säger sanningen och vem det är som ljuger för mig? Jag trodde att jag kände dig och kunde lita på dig, men som det verkar nu är det inte så. Jag fattar verkligen ingenting. Jag känner mig bara tom inuti just nu, jag önskar bara att jag visste vad som är sant och vad som inte är det. Jag vill bara veta och lämna allt det här bakom mig. Lämna den delen av mitt liv där du finns med bakom mig.

Feeling


Hörde den idag på p3 och fick lite feeling ;) Har saknat den en massa, den är sjukt skön! :D Dessutom är den med i Twilight, när Cullens spelar en baseball-match i storm och åskväder. Den passar så perfekt in där, genialisk musikläggare i den filmen =)  I övrigt så kommer muse till Sthlm snart för att spela, närmare bestämt den 24 oktober =)

Back me down from backing up

Jenny ringde idag, hon undrade om jag vill vara vikarie för henne på onsdag. Jag svarade att det vill jag gärna, så på onsdag ska jag hålla i en lektion om proteinsyntesen, biologi b, för Nv3. Det kan bli spännande, det var länge sen jag läste det själv, men jag har möte imorron med Jenny för att fräscha upp mina kunskaper m.m. Det kommer bli kul det här :D Jag har saknat skolan... Jag har även beställt biljetterna till stockholm idag, åker på fredag, bor hos mormor, åker till KI på lördag och gör begåvninstestet, sen har jag någon timme i sthlm som jag inte vet vad jag ska göra av innan jag åker hem igen ;) Det bli bara hem och vända, för på söndag morgon åker jag och Emma mot Göteborg för mönstringen, kommer hem igen måndag kväll/natt =) Känns skönt att ha lite att göra iaf de närmsta dagarna ;) Annars har det inte hänt så mycket idag, har haft lite ont i halsen så har mest tagit det lugnt =) nu ska jag sova, godnatt allihopa <3

pusssss/ Vendela

In the Happyland


Det året Amanda kom tvåa i idol är det enda år jag inte följt tävlingen slaviskt. Jag hade helt enkelt inte tid att titta på tv då ;p Men Amanda är en stjärna, hon har grymt skön röst. Nu har hon spelat in sitt andra album som heter Happyland och släpps den 28 oktober =)

You need to get better

Ibland är ju sjukt lycklig över att min pappa är teknisk =) Jag är verkligen kass på datorer så när min dator börjar krångla och påstå att den har virus och sånt så är det tur att jag bara totalt panikslagen behöver springa ner för trappan och skrika så kommer pappa och fixar allt =) Tur det, annars hade inte min dator levt idag. Jag är verkligen kass på att ta hand om den... Men idag har varit en kall dag, det regnade på mig när jag var ute och red ._. Sen har jag insett att 6:e säsongen av house just har börjat komma ut påmitt favvostreamingställe, fastpasstv.com, så nu vet ni vad jag ska göra de närmsta timmarna ;) I övrigt går pluggandet till högskolepreovet ganska bra =) På lördag åker jag till sthlm för att göra begåvningstestet på KI, hoppas på att gå vidare till intervjuerna ^^, På söndag åker jag och Emma till Göteborg för att mönstra =) Det kommer bli hur kul som helst! :D

pusspuss/ Vendela

Nytt med Weezer :D


In the business of missery

Igår var det fest hemma hos Adde för att fira hans födelsedag :) Det var jättetrevligt måste jag säga ^^, Blev lite för full (igen) men... Vaknade imorse av att foffen stod och knackade på dörren x) Sen städade och fixade adde medan jag typ inte gjorde någonting (a) Sen övningskörde min syster hem mig från borlänge, åt middag och nu sitter jag hos emma <3 Vi har kollat på körslaget och käkat en massa popcorn och godis ^^, mysigt värre ;) nu ska jag nog hem och sova snart ;) Emma ska till falun och kanske ut men jag är lite för bakis för det ;p

pusspuss <3 /Vendela

Paramore <3



Paramore kommer till Sverige sista november och jag trodde inte att jag skulle kunna gå, jag är pank. Eller ja, jag har ju pengar, men dom ska gå till körkortet ;) Jag kände mig ganska deprimerad över det då paramore är ett av mina favoritband och det händer inte så ofta att sådana kommer till Sverige. Men som tur är, för mig, har min underbara älskade storasyster bestämt sig för att ge mig konsertbiljetten i födelsedagspresent/julklapp :D Gissa om jag är lycklig?! :D

puss!! / Vendela

Dagens låt


Inte riktigt min musikstil, men måste säga att texten är grymt skön! Jag diggar den! Och jag hatar folk som är som dom dom sjunger om. Fast jag vet att jag också kan vara sån ibland. Men vill man ha kul så får man anstränga sig lite också, man kan inte bara förvänta sig att alla andra ska underhålla en ;)

I'm back. For real this time

Det är så länge sen jag skrev här att jag nästan hade glömt hur man loggar in x) Det känns verkligen illa, speciellt när jag kollar på statistiken och ser att ni fortfarande är en hel del som läser här. Förlåt allihopa!!
Efter studenten mådde jag bra i flera veckor, tills jag insåg att skolan var slut och jag inte hade något alls att göra. Inget jobb, jag kom inte in på läkarlinjen och jag kände mig allmänt jävligt misslyckad. Mitt självförtroende var på botten, och jag var missnöjd med mig själv. Jag kände mig allmänt ful, fet och korkad. Men nu är jag trött på det här. Jag är fan inte ful eller fet, inte någonstans! Och korkad har jag aldrig varit. Jag gjorde ett gammalt högskoleprov idag, första försöket och var en poäng ifrån att få 1,8. Jag är smart. Och ärligt talat så är jag jävligt snygg också. Jag mår så jävla mycket bättre just nu. The bitch is back! :D

Puss på er allihopa!! :D / Vendela

RSS 2.0