Risque

I'm obsessed and stressed with this mess
I can't think of things
To write down, to type down

Adiam


Tjejen är grymt bra, om jag får bestämma så vinner hon årets nykomling 2009 när alla musikgalor drar i gång i början av nästa år =)

Trötthet

Just nu är jag helt otroligt trött. Jag vet inte riktigt varför... Eller okej, jag har inte sovit så mycket de senaste dagarna, men inte så lite heller. Fast sen så jobbar jag ju också, och så är det jättevarmt. Idag var inte den bästa dagen på jobbet direkt, det blev mest bara en massa skratt och flum. Visst var det jättekul, men det kändes inte så meningsfullt om vi säger så... Imorron ska det bli bättre! ;D Dessutom var FK ute och fotade oss, så kolla efter artikel imorron ;)
På kvällen idag har jag mest legat och vilat och sovit, och nu ska jag gå och sova lite till =)

Pusspuss/ Vendela


Sitter i skolan ;)

Jaa, nu sitter jag här i skolan igen x) Ska åka till borlänge snart, eller ja, bussen går om lite mer än en timme. Men jag har suttit här i mer än en timme nu, det blir så när ens föräldrar för en gångs skull inte har tid att skjussa en precis när man vill ;) Men det är ganska chill att sitta här i skolan vid datorn ^^,
Igår kväll serverade jag och Emma på en bröllopsfest i övermo bystuga, vi jobbade från fem till halv 3 på natten x) Men det var riktigt kul, det var massor med folk och massor med alkohol ;D Och vi fick smaka av både buffén, efterrätten och bröllopstårtan ^^, Helt underbart gott! =) Dock måste jag säga att jag är lite trött nu, somnade nog inte förrän framåt halv fyra i natt, sen gick jag ju upp igen halv sju. Men tre timmars sömn är ju lagom ;D Och jag börjar bli lite hungrig också, dags att äta frukost snart? Har inte orkat äta än, var fortfarande mätt på all bröllopsmat när jag vaknade ;p

Pussp på er! / Vendela

övervakar

Sitter på jobbet och övervakar mina elever som har rast och får leka på datorerna under tiden =) Ganska kul måste jag säga ;p Jag kan lyssna på vem som helst av dom, det är skönt för vissa av dom har ju rätt bra musiksmak ;)

Puss/ Vendela

Torsdag

Idag har varit en skön dag =) Först jobbet, vi hade inte så många elever idag heller så jag, Östlund och Daniel slog ihop våra grupper =) Fem elever och efter att Daniel inte mådde så bra och gick hem så var vi två handledare på det. Perfekt! :) På förmiddagen satt vi och jobbade, på eftermiddagen drog vi till Mitti för alla ville käka glass ;D Haha ;p
Efter jobbet kom Emma och Emma och hämtade mig och Lisa, sen bar det av till borlänge där vi sprang omkring i några timmar, shoppade kläder, godis, och lite skor =) Sen kom Adde <3 och vi käkade middag på Max =) Han är jättesjuk, stackaren =( Så när vi skulle åka hem till Leksand igen så åkte han hem och skulle vila några timmar innan Mötley konserten ikväll =) Fy fan vad jag hade velat vara där och sett den!!! ;( Men hoppas alla ni som är där har hur kul som helst och inte blir mosade av folkmassorna =)

Pusspuss/ Vendela


Skor ;D

Idag har min ponny äntligen fått på sig skon, så nu kan jag rida igen :D Han har ju stått i en vecka nu, jag får ju dampanfall av att inte träna någonting ;( Men jag börjar tro att mamma har rätt i att han är sjuk. Han har inte fällt någon päls alls i år, han är totalt matfixerad och han blir både andfådd och svettig av att skritta i 50 minuter. Jag börjar bli lite orolig =(
Idag var första dagen för eleverna på jobbet och det gick över förväntan bra =) Kan nästan säga att det gick bättre i år än det gjorde förra året ;) Imorgon drar Peace igång på riktigt och jag och Emma ska ner till blge på eftermiddagen/ kvällen iallafall :D Jag vet inte hur länge vi stannar, jag jobbar ju på fredag också =) Men det ska bli kul att komma iväg härifrån ett tag iaf ;)

puss <3 / Vendela

Tv-serier ;)

Okej, saken är den att jag kollar alldeles för mycket på tv just nu. Jag har sett hela säsong 5 av både house, the hills och ghost whisperer, andra säsongen av greek och just nu är jag inne på första säsongen av privileged. Det är en ganska bra serie faktiskt =) Haha, jag måste seriöst sluta kolla på tv konstant snart! Men det är bara för att Safir har tappat en sko och jag inte kunnat rida på en vecka, Adde är på Peace and Love och jag har inget att göra här hemma på eftermiddagarna. Eller ja, idag har jag varit ute och sprungit och så, men det tog inte så lång tid ;p Och så fyller min älskade storasyster år idag, 20! ;D Grattis älskling!
Imorron börjar våra elever på skolan, det ska bli kul med lite mer liv i skolan =)

Pusspuss/ Vendela

Första dagen på jobbet

Idag var då första dagen på sommarjobbet. Om jag ska vara ärlig så känns det ganska skönt att ha lite ramar i mitt liv igen. Nu börjar jag jobbet vid 8 på morgonen och slutar vid halv fem, och det känns som om livet är lättare då ;) Det bästa är att jag inte har så överdrivet mycket tid över till att äta längre x) Det känns även som om jag har ett meningsfullt jobb, jag ska hjälpa elever ur åttonde och nionde klass att uppnå målen för godkännt i matte till hösten/ våren nästa skolår. Samma jobb som jag hade förra sommaren, och det var bland det roligaste och mest utvecklande jag någonsin har gjort. Idag har vi bara träffats alla handledare och planerat och gått igenom lite inför att våra elever börjar på onsdag =)
Sen har jag funderat ännu mer på vad jag ska göra i höst, om jag inte kommer in på läkarlinjen. Jag får besked om det i början av Juli, och jag vet att det egentligen inte är någon mening med att planera något innan dess. Men det känns ändå som om det är bra att ha en reservplan. Och eftersom Adde ska göra lumpen i vinter så har jag en känsla av att Emma kommer ha en stor del i dessa planer ;)
Min ponny har tappat en sko igen och jag får snart damp av att inte kunna träna något alls.

Pusspuss/ Vendela

Midsommar m.m.

De senaste dagarna har varit riktigt bra. I tisdags var jag med Emma och Lisa i Ljusbodarna, vi spelade spel och åt och pratade och myste. Sen på morgonen tog vi en långpromenad och hälsade på på raststugan, de hade både nyfödda kalvar och kattungar. Hur söta som helst! ^^, Senare på onsdagen var det möte med sommarskolan och alla oss som ska jobba där, det kommer nog bli kul! Sen drog jag till Adde, och tur som jag hade så fick jag skjuss med Pontus som skulle till sin tjej =) Vi spelade lite spel med Aderix och My och sen blev det till en liten mysig krog kallad skrubben, där vi även träffade fler av deras vänner =) På torsdagen låg vi mest hemma och slappade och kollade på tv, innan jag åkte hem på kvällen. Igår kom Adde hit och vi åt finmiddag med min mamma och pappa, sen drog vi in till leksand, satte oss i gropen och träffade gänget. Kul att se alla igen, eftersom jag inte ens har träffat vissa sen vi tog studenten =) Vi åkte karuseller, åt munkar och hade det allmänt trevligt =) Nu ligger Adde och sover fortfarande i min säng, och jag har varit vaken i snart en och en halv timme. Jag är jättepigg x) I övrigt måste jag snart börja sova tidigare på kvällarna, jag börjar ju jobbet på måndag ;)

Pusspuss/ Vendela

På väg ut i skogen ;)

Strax åker jag till Ljusbodarna där det blir till att mysa och spendera natten med mina bästa tjejer Lisa och Emma <3 Vi ska äta och spela spel och sova typ. Och prata en massa :D Det finns ingen el, inget rinnande vatten och ingen mobilteckning, så ni kan inte ens få tag på mig om ni vill ;) Vi tar semester från det moderna samhället i några timmar helt enkelt =) Ska bli rätt skönt! ;)
Jag saknar min Adde! <3

pusspuss/ Vendela

Soooova

Godmorgon allihopa! De senaste dagarna har faktiskt mest gått åt till att sova ;) Igår var jag även hemma och fikade hos Gerda i några timmar, hon och Ryan åkte till Bermuda tidigt i morse. Där ska dom ha semester i några månader, kommer hem i början av augusti =) Fick även min studentpresent av henne då, en välgörenhetsskiva med en massa osignade band från olika delar av världen, där även hon deltar med en låt. Skivan är riktigt bra faktiskt, och favoritband/ artisterna är RC Static och Gerda såklart ;) Annars har jag även umgåtts mycket med mina vänner på sista tiden. Vi har haft tjejmys, bakat pizza och varit på Harry's i Falun. Det var inte så himla kul faktiskt, Harry's. Alldeles för mycket folk, det var mest bara jobbigt... Och dålig musik också ;p Jag saknar Adde, han befinner sig för tillfället i Jönköping på Dreamhack. Men han har kul iaf.
 

Jag på studentbalen i tisdags. Bild tagen av FK's utsända =)


pusspuss/ Vendela

Studentkvällen =)

Studentkvällen bjöd på klassfest i en bystuga innan vi drog till luckan =) Sista klassfesten någonsin, vi är ju inte en klass längre egentligen. Men jag älskar dom allihopa ändå! Jag grät ganska mycket på förfesten, men det var skönt. För då kunde jag samla mig tills vi skulle in på lucky ;D Eller jaaa, jag grät lite där också, men inte så mycket ;) Det var hur som helst en underbar dag och kväll! Den avslutades med hamburgare och strips på Sibben, sedan sightsing genom halva leksand för att skjussa hem några klasskompisar =) Somnade nog vid halv 5 eller så tror jag? Tack nv3 för dom här åren!!

pusspuss/ Vendela

Studenten!!

Ni får ursäkta att jag inte har uppdaterat på ett tag =) Har vart lite upptagen de senaste dagarna. Det var bal, och det var helt underbart roligt! Alla var uppkläda och jättevackra, en helt otrolig skillnad mot hur alla brukar se ut =) Vi åt finmiddag, drack, dansade och umgicks. Härlig kväll! =)
Sen på onsdagen var det gala och jag vann utmärkelsen "årets student", kan inte säga annat än att det kändes grymt bra! =) På kvällen träffade vi klassen och pyntade vår studentvagn och sen även skolgården. Det blev bra!
Igår var det då äntligen dags för studenten. Dagen började vid 6 med att jag gick upp och duschade och fixade mig iordning, Adde låg kvar i sängen ;) Champagne-frukost med jordgubbar och choklad på Gustaf Wasa klockan 8 med HELA klassen samlad, fantastiskt! ;) Sen till skolan för att pynta fördigt vagnen i regnet och även fotografering till studentkatalogen vid 10. Det var förstås försenat, så dom var tvungna att skjuta upp kyrkan för vår skull. Vi hade sista tiden på fotograferingen ;p Ceremonin i kyrkan var fin, esteterna sjöng undebart och alla fick sina betyg =) Efter det var det lunch i matsalen, fast findukat och med hr2 som servitörer =) Det hölls en del tal och premier delades ut. Jag fick den högsta premie som någonsin delats ut på skolan, från LeNa ;D Helt otroligt! Sen var det till skolan och utspring, klassen sjöng studentsången (bäst av alla har jag hört rykten om) och vi avslutade med ett "Vi är fan bäst". Skitbra! =)
Sen gled vi runt i vår traktorvagn och skrek oss hesa, Fredrik ville inte sätta upp ljudanläggningen i regnet x) Men kul som fan var det!

Pusspuss/ Vendela

Bal idag! =)

jag satt uppe till halv två igårnatt för att sy på klänningen. Sen gjorde jag det sista på den idag på dagen =) Det ser faktiskt riktigt bra ut om ni frågar mig, ni får se bilder senare =) Idag har ajg som sagt sytt färdigt, sen solat lite, duschat, gjort ansiktsmask och målat tånaglarna svarta, sminkat mig, och nu sitter jag och ska strax locka håret. När locktången är varm =) Det blir nog fint. Hoppas jag iaf. Sen har jag, med lite hjälp av min kära mamma och vaktis, fixat en bil till ikväll också. Har ingen aning om hur den ser ut, men det blir bra =) Vi hörs senare!

pusspuss/ Vendela


Balförberedelser...

På tisdag är det studentbal. Skorna fick jag hem idag, dom är underbara! =) Handskarna får jag nog hem med Pappa och Martina imorron. Klänningen håller jag på att fixa med för fullt, mitt rum är jätterörigt och det ligger saker överalllt. Men det blir bättre när den blir färdig. Vilket förhoppningsvis blir imorron ;) Sen har jag ju en handväska som passar till också! =) det känns riktigt bra =) Jag vet dock inte om vi har någon bil att åka till balen med eller inte, måste prata med Fredrik imorron ;) Men det blir nog bra =) Nu ska jag gå och sova. Imorron blir det kyrkövningar och sen studentfotboll. Adde kommer upp och kollar på den med mig ;D

pussisar/ Vendela

Utgång i Borlänge =)

Iförrgår var det utgång i Borlänge med min Adde och några av hans f.d. klasskompisar =) Dom tog ju studenten i fredags ;D Det var kul, fast mest i början. Vi var på donken en sväng och käkade glass, sen hem till en av hans klasskompisar på förfest, men det var typ 30 pers i en etta. Lite trångt ;p Sen drog vi hem till Adderix så att han kunde vila en stund, och sen vidare in till stan. Vi var i parken där ett tag och träffade massa folk som jag inte kände. Men det var kul =) Sen blev det in på Rock House en sväng, men alla var så trötta att vi höll på att somna när vi satt där. Vi åkte hem och sov ganska tidigt =) Adde är sötast i stan! :*

Pusspuss/ Vendela

Lycka! =)

Ärligt talat så är jag helt otroligt lycklig just nu =D Det är fem dagar till studenten, och jag är så jävla stolt över mig själv för att jag har klarat dom här åren på gymnasiet så bra som jag har gjort. Mamma får ju komplimanger hela tiden av mina lärare om hur duktigt jag är. Senaste jag hörde var att Yvonne hade suttit och talat om för NV2:orna (XD) hur duktig jag är, inte bara för att jag är smart utan även för att jag alltid är förberedd för vad vi ska göra på lektionerna. Den enda kommentaren jag har till det är: Jasså är jag? Det har jag aldrig märkt X) Sen sa även Anders Lindström, min aboluta favoritlärare, att jag var väldigt speciell. Det finns en hel del elever som är typ genier och jätteduktiga, men det är tydligen ovanligt att dom även är sociala och kan hantera folk. Vilket jag tydligen kan x) Ni kanske fattar varför jag inte vill sluta gymnasiet? Alla älskar mig där ju! ;D Haha ;p

Pusspuss/ Vendela

En vecka kvar!

Jaa, nu är det bara en vecka kvar tills vi tar studenten! Just nu känns just det ganska bra =) Men har en del annat som gör att jag inte mår så bra idag =/ Men det löser sig nog =) Är lite trött, sov inte mer än 4 timmar natten till idag. Sen har jag tröstätit halva dagen också ;p Vädret kunde ju inte suga mycket mer än det gör ;)
Adde tar studenten imorron, så ska dit och fira med honom =) Vet dock ännu inte vad jag ska ge i studentpresent till honom, men det löser sig nog också =)

Pussisar/ Vendela

Onsdag

Igår var det träning för Charlotte Haid, samma gäller idag på morgonen =) Härligt! Sen blir det till skolan för lite filosofi och dansträning inför balen.. ;) Det blir nog trevligt =) Sen drar jag till Borlänge och sviker min klass så här näst sista veckan innan studenten ;) Alla ska på baren, men jag orkar inte med det stället. Det suger. Jag åker till Adde istället =)
Imorron är det en vecka kvar tills jag tar studenten! :D

pusspuss på er! / Vendela

Trött!

Ja, och så blev det ju klassfest i lördags kväll, men utgång på lucky efter =) Det var mycket folk och faktiskt jättekul! ;D
Igårkväll sov nästan hela klassen i skolan, vilker även det var en intressant upplevelse. ELler ja, sov och sov. Jag sov typ lite mer än en timme eller så ;p Så kan inte påstå annat än att jag är grymt trött just nu. Hela dagen har gått i en slags dimma och en känsla av att vara lite frånvarande... ;) Men jag är iaf glad att ingen av mina klasskompisar spårade ordentligt igår iaf =) Sen sov vi ju 6 pers på två 80-madrasser, fy fan vad varmt det var. Kan inte direkt påstå att det var bekvämt inte ;p
Nu ska jag sova snart, det behövs! =)

pusspuss/ Vendela

RSS 2.0