This used to be a fun house

Som om inte all annan skit vore nog skit vore nog så ska jag självklart gå och bli olyckligt kär också. Ibland haar jag mig själv. Speciellt just nu när jag inte gör annat än att tröstäta och tröstshoppa. Jag kommer bli fet och fattig. Men mest fet. Och jag hatar det. Snart blir det utgång med Martina och Malin :) Så kan vi låssas att vi inte mår pissigt en iten stund iaf. Det blir bra.

Tjockis

Nu är jag i sthlm hos storasyster Annie! <3 Det är hur mysig som helst i lägenheten i gamla san, det är mer iordning än senast jag var här och det är jättefint! :D Idag har jag och Martina shoppat en del (mest jag ;)) Och sen åt vi middag med Annie på pizza hut ;) Det var trevligt :) Nu blir det snart utgång med älskade storasyster på någon förmodligen rockklubb! :D

pusspuss/ Vendela

I never thought life would be like this

Nu sitter jag i skolan och har precis lånat två nya böcker, de två första i serien vampire academy. Kände att jag behöver nått till tågresan m.m. ;) Hoppas dom är bra :) Ska snart rätta lite prov, innan min sista lektion för dagen och veckan. Sen drar jag till Stockholm! :D Det ska bli skönt med några dagars semester från leksand och mitt liv ;)

Pusspuss/ Vendela

Standing on the rooftops- everybody scream your hearts out

Idag har varit en ganska bra dag :) jag har jobbat hela dagen, suttit och rättat prov m.m. Sen känns det som om jag har ätit konstant hela dagen med. Men jag har ätit nyttigt iaf ;) Nu ska jag snart hem till Emma och kolla på Twilight med henne, Anna och Lisa. Och äta fruktsallad ^^, Anna åker ju till Thailand snart, så måste säga hejdå. Hon blir ju borta en hel månad ._. Men hon kommer nog ha hur kul som helst med Rickard, Christoffer och Adam :) Nu är det en massa strul med tågbiljetterna till sthlm också, jag hatar att det inte går att få tag på sj någon annan tid än kontorstid. Men det löser vi, imorron drar jag och Martina till Sthlm för att shoppa julklappar, träffa folk, festa och på måndag avslutas resan med Paramore-konserten! :D Det ska bli underbart kul! :D
Kommer nog inte hinna skriva så mycket, men vi hörs på tisdag igen, då kommer vi hem ;)

Pusspuss/ Vendela

Sometimes we take chances, sometimes we take pills

Idag är definitivt en sån dag som vi tar piller. Jag har så sinnessjukt ont i hjärtat. Jag var tvungen att ha bälte under bysten för att hålla ihop mitt hjärta idag. Det kändes lite bättre iaf.. Sen hjälper det ju alltid att hålla sig sysselsatt. Har jobbaat 10 timmar idag, nu ska jag snart laga mat och städa mitt rum. Mamma klarar inte ens av att ha stalldörren öppen, och jag är glad att hon håller den stängd. Jag vill inte se den tomma boxen. Igår var verkligen en av de värsta dagarna i mitt liv. Jag kommer inte ihåg att det gjorde så här ont förra gången. Men jag vet att jag kommer överleva. Gjorde jag det förra gången så gör jag det nu med, jag har så mycket bättre stöd nu. Tack alla vänner för att ni finns här! <3

And now my heart is bursting at the seems

Jag visste inte att det kunde göra så här jävla ont i hjärtat. Det känns som ett stort hål, jag försöker hålla ihop det. Men det är inte så lätt. Jag tror jag går sönder snart.

And I'd do anything to make you feel that it's allright

Ledsen att det inte blev någon uppdatering igår. Var i stallet från soluppgån till solnedgång, och lite till ;) Red tre hästar och fixade allt i stallet, det var supermysigt :) Sen var jag jättetrött och mitt internet krånglade en massa. Men idag är det på bättre humör ;) Det regnar ute och det suger. Sista dagen idag ju :'( Ska ut i stallet snart och mysa i några timmar. Sen blir det leksand och middag + bio med tjejerna :) New moon, har inte så höga förväntningar, boken är ju sjukt bra så filmen lär göra mig besviken. Som vanligt... ;)

pussss/ Vendela


Sooooooova

Nu är jag trött. Har inte haft tid att sova ordentligt på hela veckan, ska strax gå och sova :) Men inte kan jag sova så länge imorron heller, ska upp och ta hand om hästarna... ;) Men det är mysigt ändå. Ikväll blev det baren med några vänner, träffade även min vän Boris där :) Länge sen man såg honom... Det var trevligt :) Godnatt!
Pusspuss/ Vendela

Every heartbeat needs a reason


Underbara låt <3 Den är gammal, hade glömt den tills jag hörde den på p3 idag ^^, Då blev jag lycklig :)

Och jag vill inte verka obstinat, men jag älskar att hata den här fucking stan


Kan vara en av de bästa hiphop låtar som gjorts den här hösten enligt mig :) Jag är inte mycket för hiphop, men den här är fantastisk! Jag fick gåshud över hela kroppen och började gråta första gången jag hörde den.

Maskinen



Idag är det då äntligen dags för maskinen att släppa sitt debutalbum. Vi har hört dom på radion i flera år med hits som "alla som inte dansar" och "segertåget", men inte förrän nu är albumet färdigt. Jag kan inte tro annat än att det är jättebra :) Låten här ovan är deras senaste släpp, Dansa med vapen :)


I hate days like theese


Ja, låttexten säger ju allt om hur jag känner när det regnar. Men samtidigt så är melodin så positiv att man inte kan låta bli att bli glad när man hör den! :D
Idag var det intervju på Ki, jag vet inte hur det gick. Det kändes inte så jättebra, tror inte läkaren tyckte om mig. Men det vet man aldrig, så vi får väl se när antagningarna är färdiga :) Sen skulle jag ju leta julklappar också, men det gick inte så bra. Blev lite kläder till mig själv istället ;p Men det är alltid kul :) Nu ska jag sova, upp tidigt imorron och vakta prov ;)

Pusspuss/ Vendela

The w-o-r-l-d is full of m-a-g-i-c

Idag har varit en bra dag! Vaknade av underbara låten, åkte till skolan och hämta lite böcker. Hade glömt att det var informationsdag där idag, massor med små nionde klassare ;) Dom såg lite nervösa och vilsna ut ;p Sen gick jag till Emma, vi gick en sväng med Ouzo, sen gick jag hem. När jag var ute och red fick solen för sig att titta fram en liten stund, några små orangea strålar som letade sig fram genom molnen precis innan solnedgången. Underbart!

Puss/ Vendela

God Morgon


Det här är låten som jag vaknade till imorse, när min radioväckarklocka gick igång strax innan sju. Jag blev klarvaken direkt! Den var så underbart fin och mysig ^^,

What a wonderful caricature of intimacy

Idag sov jag länge ^^, Vaknade inte förrän vid elva och gick upp strax efter det. Sen gjorde jag som vanligt, åt min frukost, gick ut och red och fixade allt i stallet. Åt lunch, kollade lite på tv, åt middag, läste ut boken. Boken var ganska bra; "genom dina ögon" av Stephanie Meyer, författeren av Twilight-sagan. Inte lika bra som de böckerna i den serien, men ändå helt okej :) Det har varit en ganska händelselös dag med andra ord ;)
Sen ringde Emma, hon är ju hemma nu igen :D Vi ska ses imorron och gå långpromenad med hennes vovve och prata ut om allt som hänt oss sedan hon åkte. Det kan behövas ;)

pusspuss/ Vendela

We're all gonna die

Nu sitter jag här och fryser igen ;p Jag har funderat lite och kommit fram till att gårdagen inte var ett misstag. Och det känns bra :) Nu ska jag strax lägga mig i sängen och sova :) Och hoppas på att jag inte fryser ihjäl i sömnen XD

pussss/ Vendela

Bad Romance

Ni får ursäkta att det inte blev någon uppdatering igår, var inte hemma många minuter.. Det regnar ute och jag sitter här vid datorn och fryser och undrar om jag gjorde ett stort misstag igår. Men det är sånt man aldrig vet, det får framtiden utvisa :) Emma kommer bli galen på mig iaf, men det är smällar man får ta ibland.

Pussar!/ Vendela


Killing My Darlings

På väg hem från jobbet idag fick jag två glädjande telefonsamtal :) Kristina ringde och sa att Jenny är sjukskriven terminen ut, så jag har jobb resten av året :D Det är såklart inte kul att Jenny är sjuk, men jag tror att hon mår bättre av att vara hemma och "bara" jobba halvtid, så hinner hon vila upp sig lite :) Sen ringde dom från pliktverket också, och jag behöver inte rycka in i januari. Men dom kan heller inte garantera att jag får göra lumpen i höst istället. Vi får väl se hur det blir. Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös inför tisdag, då är det sthlm och intervju på KI som gäller. Jag vill så sjukt gärna att det ska gå bra! Men jag kan väl inte göra annat än mitt bästa, vara mig själv och hoppas på det bästa ;) Pratade även med bästa Lovis idag, alltid lika trevligt :) Så kul, jag gick och tänkte på att det var länge sen vi pratade och att jag borde ringa henne, men sen ringde hon någon timme senare ;) Snart kommer älskade storasyster hem, och även underbara Emma <3

Datumet är satt; den 23 november händer det. Det här året har nog varit ett av de sämsta någonsin i mitt liv. Samtidigt som det nog varit ett av de bästa. Det är verkligen blandade känslor...

pusspuss/ Vendela

We will be victorious?

Idag är jag lite ledsen. Hade möte med Jenny idag, och kom på att imorron kanske är min sista dag på skolan... Eller ja, jag har ju fredagen nästa vecka också... Men sen kanske det inte blir mer. Jenny ska till läkaren imorron och hoppas på att bli friskförklarad så hon kan börja jobba för fullt igen. Och självklart vill jag att hon ska må bra och bli friskförklarad. Men jag kommer sakna skolan och mina elever. Jag gillar ju det här jobbet! Fan.
Nu måste jag plugga lite om energi tills lektionen imorron, men tack vare allt det här är jag verkligen inte pepp. Men det blir nog bra. Sen har jag och mamma pratat lite och hon ringa imorron. Så min älskade Firis kommer nog inte leva så länge till. Det suger.

Godnatt puss! / Vendela

Neverstore <3


Oh how I want it to feel like you said it would feel

Gud vad det var skönt att komma in från stallet för några timmar sen och ta på sig varma myskläder ^^, Det är nästan 5 minusgrader ute och snön ligger som ett tunt vitt puder över marken. Det är vackert, men jag hatar kylan! Nu har jag iaf värmt mig med en kopp te och lite middag. Ska sova snart, blir tidigt imorron med :) Det jag saknar mest just nu är någon som kramar om mig. Med storasyster i sthlm och Emma i Egypten får jag typ inga kramar. Jag känner mig lite ensam.

Pusspuss! / Vendela

Biologisalen...

Nu står jag i biologisalen i skolan. Jag har lunch, har ingen att äta med och inget att göra... Så jag ställde mig vid datorn en stund ;) Jag har pluggat hela morgonen idag, har lektioner hela eftermiddagen. Men jag känner mig väl förberedd iaf :) Och taggad som fan, jag älskar att hålla lektioner! Ja, ni vet att jag älskar att få uppmärksamhet och att prata inför folk, så jag skulle nog trivas ganska bra som lärare ändå :) Eller inte, jag skulle tröttna på alla dryga elever efter ett tag ;p

Pusspuss/ Vendela

Jag vet vart du går för att gömma dig

Shoppingturen idag resulterade i min första mössa jag någonsin köpt i vad som kan räknas som vuxen ålder :D Jag brukar hata mössor, för jag ser alltid hemsk ut i dom. Men den här gillar jag ;D Sen blev det även ett par silverskor, jag gillar dom skarpt!


<3/ Vendela


We're The Stars Of CC-Tv

Klockan är bara 11 och jag har redan hunnit fixa allt i stallet, duschat, fixat mig i ordning och ätit lunch. Gissa om jag är stolt?! :D Snart bär det av mot falun för lite shopping med mamma <3 Vi svänger nog förbi lager 157 också på vägen dit, det blir mys ^^,

pusspuss / Vendela

Vad ska man göra med håret? ;s

Grejen är den att jag funderar på att klippa snelugg igen. Men jag vet inte riktigt om jag ska göra det eller inte, det blir ju jobbigare att ta hand om frisyren och så. Men jag tycker att jag passar ganska bra i det. Vad tycker ni? :D
 
Med lugg för två år sen :)                Eller utan lugg och sätta undan
                                     håret med spännen?


I Am So Me

Nu har I Am So Me gått vidare i Bandit Unsigned! Gå in på http://www.bandit.se/unsigned/ och klicka på rösta och ge dom 5 hårdrockstecken! Helt gratis! Om dom vinner dehär får de ett singelkontrakt och kommer spelas på bandit-rock radio! SNÄLLA RÖSTA!
Nej, jag kan inte påstå  annat än att jag älskar det bandet och verkligen vill att de ska lyckas. Så gå in och rösta allihopa! :D Och om ni, precis som jag, inte kan få nog av pojkarna så kan ni alltid kolla in deras myspace; http://www.myspace.com/iamsomeband ;)

Vacker svensk popmusik <3


Lite Upptagen ;)

Hej allihopa!
Ledsen att jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen på sista dagarna, har haft fullt upp ;) Har jobbat typ 46 timmar den här veckan, är sjukt trött nu ;p Men nu ska jag snart hem till Johanna och kolla på idol och mysa :)
Jobbet har gått bra iaf, det har varit jättekul och jag är glad att jag iaf får ha Jennys lektioner åtminstonne en vecka till. Conny hade visst tänkt bli frisk till nästa vecka, det är synd för jag gillar verkligen hans elever ;) Dom är ju så roliga! x) Men nu måste jag springa igen ;)

Pusspuss/ Vendela

And I can barely keep my eyes open

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag är sjukt trött och ska snart krypa ner i sängen under mitt duntäcke. Borde ligga på spikmattan en stund och läsa lite. Sen upp tidigt igen imorron och jobba. Förhoppningsvis blir det borlänge efter jobbet en stund med Emma :)

pussss/ Vendela

It's so cold in here

Efter mötet med Jenny idag så var det en mattelärare som var sjuk, så jag fick helt plötsligt lektioner hela dagen :) Det var bara matte a, 4 lektioner. Grymt kul :) Imorron har jag tre lektioner istället för jenny som jag har suttit och förberett mig för nu på kvällen, sen blir det en del mattelektioner även imorron då läraren jag vickade för idag fortfarande är sjuk :) Det ska nog gå bra. Som ni kanske förstår hanns det inte med någon shopping alls, men det blir förhoppnigsvis lite på onsdag iaf, jag och Emma planerar en tur till Borlänge :) Men jag hann iaf övningsköra hem från leksand och även rida en sväng i mörkret. Nu är jag sjukt trött, så det blir sängen snart ;)

pussar! / Vendela

Tomorrow is just a song away

Hopptävlingen idag gick helt okej om man tänker på att vi varken har tränat eller tävlat hoppning på nästan ett och ett halvt år. Vi petade några hinder och vägrade någon gång, men Tanden var pigg och glad och positiv :) Och det är det som är det viktiga! ;D Imorron har jag möte med Jenny på morgonen, sen ska jag och Emma till Insjön och shoppa :) Jag är i desperat behov av nya jeans! Sen har min älskade ponny äntligen fått på sig sina nya skor, så imorron kan jag rida igen! :D pussar på er! / Vendela

And I've had it with this town

Okej, jag är så trött att jag snart ramlar ihop ;p Kul att jag ska upp igen om typ 3 timmar X) Kvällen spenderades hemma hos Holfve med tårta och goda vänner <3 Underbart! Sedan drog vi vidare till Lucky, och det var väl okej :) Eller det enda som gjorde det bra var min underbara tjejer! <3 Tack för att ni finns och stöttar mig allihopa, jag tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig <3 Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorron och åka till Rättvik och tävla hästhoppning för första gången på något år ;) Det ska bli grymt kul, men har inte så höga krav varken på mig eller hästen =)

pussss/ Vendela


RSS 2.0