Dagen...

Ibland undrar jag om det verkligen är värt det...

Jaa, jag har ju inte pluggat så mycket som jag borde idag. Orkade helt enkelt inte. Men det löser sig nog =) Lite beror ju det på mensvärken som gjorde att jag satte mig och kollade på disneyfilm istället. underbart <3
Sen hittade jag bilder på mig, anna och emma från förra årets volleybollturnering på Johannas blogg =D Herregud vad snygga vi var, och det lär bli ännu bättre i år ;)

Pusspuss på er allihopa <3 / Vendela

Dumbledore

"It's not our abilities that makes us who we are
It's our choices"

Survivor?

Jag tror faktiskt att jag kommer klara det här. Just nu känns det bra och jag kämpar som bara den. Men det blir mindre och mindre jobbigt med tiden faktiskt. Efter allt mitt matmissrukande de senaste åren vägde jag nästan 68 kilo. Det var då jag bstämde mig för att det var dags att skärpa mig och sluta med självsvälten och tröstätandet. Jag visste att jag var tvungen att gå ner i vikt för att inte hamna i en ny situtaion där jag svälte mig själv i en vecka. Så jag slutade helt enkelt äta allt som innehåller socker och andra snabba kolhydrater. Nu äter jag massvis med frukt och grönsaker, mycket långsamma kolhydrater som råris och knäckebröd, och det vita riset och potatisen går helt bort. Jag har gått ner några kilon, men det är inte det viktiga. Det viktiga är att jag mår bättre och bättre för varje dag som går. Och om jag ska vara helt ärlig är jag stolt över mig själv som har klarat mig så här bra. Jag kan inte förneka att jag har tröstätit lite någon gång sedan jag bestämde mig för att sluta och jag har även svält mig själv lite. Men inte alls som jag har gjort tidigare, och jag mår mycket bättre nu. Jag är lyckligare, och det ska jag fortsätta med =D Det finns ingenting i livet som är viktigare än att man mår bra, trivs med sig själv och är lycklig. Och just nu känns det som om jag iallafall är på väg åt rätt håll =)

Pusspuss<3 / Vendela

Lite Nervös... ;p

Ja, nästa vecka händer det en hel massa saker. På måndag får jag årets första julkalander utmaning. Och det kan ju bli lite vad som helst eftersom Oskar har kommit på den x) Men det ska ändå bli grymt spännande. Sen är det redovisningen i bystugan, men det känner jag mig ganska lugn inför. Historieprovet däremot, det blir inte kul... ;s och sen har vi ju premiär för filmklubben på onsdag eftermiddag, det är jag jättenervös för. Och just det, så fyller jag ju 18 då också, men det har jag mest försökt förtränga... ;p
Och sista matteprovet på torsdag, sen är det mindre än en vecka till nationella. Det är man ju inte lite nervös för ;s och nu har jag gjort ett sånt här tråkigt blogginlägg som jag hatar. Men det får ni stå ut med den här gången ;)

Pusspuss/ Vendela

När Man Minst Anar Det... ;)

Jaa, det är ju så med minnen. Dom kommer när man minst anar det. Som nu. Minnena av en lång vit sandstrand, en fantastiskt vacker solnedgång och en promenad med min syster som slutade i en volleybollmatch med/mot skånemänniskor som vi aldrig sett förrut. Choffsen som skäller på mig hur mycket som helst, trots att jag gjorde typ 3 gånger så många poäng som han. Och hans kompisar som så åt honom att lugna ner sig för att han skrämde mig x) En lång pratstund på stranden efter det, han bad om mitt nummer och sen gick vi hem igen. Då var det mörkt ute. Och dagen efter, när han skjussade mig på cykeln och Paul skjussade nikkis x) Det var också en intressant liten tur som slutade med att min lillasysters ben var totalt sönderskrapade. Trots att vi ramlade typ 10 gånger och dom bara en. Sen hann vi ju aldrig säga hejdå på riktigt och vi åkte hem från skåne. Nån vecka senare ringer den lilla galningen från New York där han ligger på sitt hotellrum, och vi pratade i flera timmar. Jag var så nere, så förvirrad. Och han hjälpte mig så mycket den kvällen, jag mådde så mycket bättre efter det samtalet. Han har hjälpt mig många gånger efter det, han finns alltid här för mig när jag behöver honom.
Den kvällen på stranden hade nog varken han eller jag kunnat gissa att vårt möte skulle leda till den här vänskapen, men jag är så lycklig att det gjorde det. Jag är jätteglad över att han finns i mitt liv, och det suger att vi bor så långt ifrån varandra. Tur att det finns telefoner ;)

<3 / Vendela

My Getaway

Asså snart får jag damp. Jag har inte varit ute och ridit min ponny på nästan två veckor. Jävla snö. Eller jävla hovslagare som aldrig har tid att komma hit. Välj själva ;)
Och sen börjar jag undra om jag har trott fel i alla år? Folk har alltid sagt till mig att det inte går att vara kompisar kille-tjej, men jag har alltid trott att det visst går. Men nu börjar jag undra om jag har fel. Det verkar nästan så. Men jag hoppas att det inte är så. Inte för att jag hatar att ha fel, utan för att jag vill kunna ha killkompisar.
Har förresten bytt namn på bilddagboken; MyGetaway <3

I'll be back on my feet someday... </3

pusspuss / Vendela


Söt ^^,


Bara för att jag har en väldigt söt fjäril på min kind ;)
I like <3

Pusspuss/ Vendela

Dansa Dansa ;)

Dansa Dansa Era Jävla Svin, Annars Får Jag Panik
x)
http://www.youtube.com/watch?v=AdyHXj6h_PE

Den går om och om i hjärnan just nu ;p

<3 /Vendela

Färgat Håret


Jaa, nu har jag färgat håret svart på riktigt. ;p
Ni får ursäkta bilden, är helt osminkad och
ser allmänt mongo ut. Men håret är fint iaf =D

Puss/ Vendela

Jaa...


Alla frågar hela tiden vad jag ska bli när jag blir stor. Och egentligen vet jag ju vad jag vill. Jag vet bara inte om jag är tillräckligt bra... :s

Signing Of

Signing of
I'm alright in bed
But I'm better with a pen


Grattis! =)

Grattis till bäbisen Pete och Ashlee! =)
Om det är någon som undrar så ska han heta Bronx Mowgli Wentz ;)
How cute just isn't that? ^^,
 

Sacomässan

Idag har vi vart på sacomässan i älvsjö med klassen. Vilket betydde 4 timmars mässa och 8 timmars bussåkande x) men det var jättekul iaf ;D Det är dagar som den här som man inser vilken underbar klass man har <3 Och Stort Grattis till Anna som klarade körkortet idag <3 Jag har fått värsta inspirationen nu, jag vill flytta till Kanada! Det är ett underbart land =)

I bussen på vägen hem dök denna låt upp i mitt huvud, och jag måste lägga in en länk för den är så underbar =D <3 Och för att jag saknar tvserien lite grann =/  Ni får ursäkta videon, men det var den enda jag hittade som den bra tjejen sjunger ;)

http://www.youtube.com/watch?v=2hFZrd9tKEo&feature=related

pusspuss / Vendela

I Couldn't Want You More Right Now

Just nu känns livet ganska tungt. Ibland önskar jag bara att jag hade någon som håller om mig på nätterna, som tröstar mig när jag är ledsen, någon som får mig att le bara genom åsynen av den personen. Jag vill bli kär igen.
Men sen tänker jag på hur jag har betett mig mot de senaste pojkarna som har funnits i mitt liv, och inser att jag har betett mig otroligt dåligt mot dem. Så egentligen borde jag nog vara ensam ett tag nu. Tills jag är helt säker på vad jag vill och på att jag verkligen kan vara tillräckligt ärlig för att inleda ett nytt förhållande med någon.

Men det är svårt, för du finns överallt hela tiden. Ibland känns det som om du är där när jag än vänder mig om, och om du inte är där så finns du i mina tankar. Alltid. Men jag förstår mig inte på dig. Det känns som om jag har öppnat upp mig ganska mycket för dig, du vet mer om mig än många av mina vänner. Men du öppnar aldrig upp dig för mig. Jag vet inte om det är för att du är lite blyg och hemlighetsfull, eller om det är för att du inte är intresserad. Men sen kan du inte ta ögonen ifrån mig i skolan? Ibland känns det som om du är intresserad, ibland inte. I can't get my head around you. Och det kanske är det som gör att jag inte kan släppa dig.


pussar / Vendela


31 Tal Kvar ;)

Känner mig grymt mycket piggare idag =D Sov 12 timmar inatt.... ;)
Nu är det bara 31 tal kvar i Matte D-boken ;D Hur skönt är inte det? Jag ser ljuset i tunneln, jag kanske överlever det här! ;D I övrigt har jag hittills gjort 17 timmar på projektarbetet, alltså bara 53 kvar x) Dags att sätta lite fart  kanske? ;p Biologiprovet som jag egentligen skulle skriva imorron är uppskjutet på obestämd framtid =) Blir förmodligen samtidigt som anna, i början av nästa termin =/ Men det blir nog bra =)

Dagens bäst: Anna letar i skåpet efter kemiboken. Hon rotar genom hela skåpet typ 4 gånger, verkligt konfunderad. "Men var kan den vara någonstans?" Till slut, efter typ 5 minuter; "Men här är den ju! Jag hade glömt bort att den var blå." xD Bra anna!  ;D

<3 / Vendela

Däckad x)

Jag somnade för några timmar sen. Vaknade till nu med skolkläderna på och smink i hela ansiktet x) Men nu ska jag strax gå och lägga mig på rikgtigt ;) Jag tror att min mamma var inne i mitt rum och försökte kommunicera med mig tidigare när jag låg och sov. Jag är inte helt säker, men jag har ett dimmigt minne av att jag typ bara tittade på henne som om hon var dum i huvudet och sa va?! flera gånger x) Herregud. Hon frågade säkert om jag tänkta äta middag eller nått, Jag får fråga henne imorron...

Godnatt med er allihopa! Puss <3 / Vendela

Ur Funktion

Just nu skulle en stor vit skylt med texten "Ur funktion" i svart passa grymt bra på min hjärna. Det känns som om jag har bomull i hela huvudet och jag kan knappt tänka. Jag är så trött, jag ska nog gå och sova snart.
Men det var iaf jättekul att träffa alla mina gamla elever idag i skolan =D

Puss / Vendela

Mora Lasaretts Akutmottagning

Ja, nu är klockan nästan 3 och jag ska snart, snart gå och sova =) Herregud vad skönt det ska bli ;D synd bara att man ska upp igen vid 6, så det blir typ bara tre timmars sömn. Pigg man kommer vara imorron då. Denna kväll och natt har spenderats på mora lasaretts akutmottagning. Imorse när jag vaknade insåg jag att jag hade ganska ont i magen på vänstra sidan, där jag landade när jag och Safir gick omkull igår. Ju längre dagen led, desto mer ont gjorde det. Efter att jag knappt ens kunde andas en stund inne på bion tyckte mamma att det var lika bra att vi åkte och kollade det. Hon var rädd att det kunde vara något fel på mjälten, och sånt är ju allvarligt, så jag gick med på att åka in. Väl där fick vi vänta nån timme, sen kom en doktor och kände på min mage. Han sa att det var bäst att röntga för att de skulle vara helt säkra på att det inte var något fel på mig. Sedan kom en sköterska in och snodde fem rör blod ur min arm, och sedan lät hon kanylen sitta kvar. Det gjorde lite ont och jag funderade på varför de ville ha kvar den i min arm. Efter ytterligare någon timme fick vi gå upp på röntgen, där jag fick lägga mig på en brits med benen på en kudde. De körde in mig i den runda röntgenmaskinen och tog en provbild först. Sedan sprutade de in en vätska i min arm, det var därför de ville ha kvar kanylen i den. Vätskan spred sig snabbt med blodet genom hela kroppen och det kändes som om mitt blod kokade och hela min kropp blev flera grader varmare. Jag mådde jätteilla och hade ont i hjärtat, jag trodde att jag skulle spy. Det tog många minuter innan den känslan släppte och de var färdiga med bilderna för länge sen. Jag kan ju säga att det nästan var värre än magnetröntgen av huvudet, och det är bland det läskigaste jag har varit med om. Sen fick vi iaf gå ner till akuten igen och vänta nån timme till, innan läkaren kom ned och sa att det inte var något fel på mig och att vi fick åka hem. Så nu sitter jag här, klockan är strax efter 3 och jag ska gå upp om typ 3 timamr. Jag är så trött att det gör ont i ögonen, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite. Men nu ska jag sova ;) 

Pusspuss godnatt på er allihopa =) /Vendela

FallOutBoy <3

Ja, lite deprimerad blir man ju när man inser att skivan som man hade förväntat sig att få 4 november, inte kommer att trilla ner i brevlådan förrän tidigast 15 December. Releasdatumet är framskjutet =/ Men då kan jag ju spendera typ hela jullovet med att lyssna på den och njuta ;D <3

Jag hatar blankis! Jävla skit. Det svider som satan i handen, och jag är jätterädd att det skulle vara nått med Safir <3 Jag tror att han markerade lite ;s Mamma får hjälpa mig att kolla när hon kommer hem.

Pusspuss / Vendela

Over And Over

Over and over, over and over
You make me fall for you
Over and over, over and over
I try not to

So many thoughts that I can't get out of my head
I try to live without you, every time I do I feel dead
I know what's best for me
But I want you instead
I'll keep on wasting all my time


Det får fan vara slut med det snart.

<3 / Vendela

Svårare Än Jag Trodde...

Nog visste jag att det skulle bli svårt att sluta, men jag trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt. För tillfället fungerar inte så mycket alls i mitt liv, och jag håller på att deppa ihop totalt igen. Vilket brukar leda till några veckor av självsvält. Jag vet inte om jag klarar av att styra mig själv bort från det. Jag vet inte om jag är tillräckligt stark. Just nu är jag bara så rädd. Jag vill inte. Jag hatar det här.

And all I hear is Aya ya ya ya
You're talking way to much
I can't even hear me now
All you're noise is messing with my head


<3 / Vendela


Soul Meets Body

And I do believe it's true
That there are roads left in both of our shoes
But if the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you're the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere

Death cab for cutie <3


Music <3

Ja, det är verkligen tur att det finns musik. Hur skulle jag annars överleva?! Eller en bättre fråga är kanske hur alla i min omgivning skulle överleva? x) Jag har vart så himla grinig på sista tiden, vet inte om det beror på att jag försöker bryta mitt sockerberoende kanske? I vilket fall som helst så är jag grinig hela tiden, men som tur är behöver jag bara sätta igång nån låt med ett bra band så mår jag mycket bättre =) Tack Gode Gud för att det finns bra musik! =D


Fall Out Boy / Simple Plan / Paramore / I Are Droid / Neverstore /
The Rasmus / I Am So Me =
Kärlek <3


 And I'll cast a spell over the west to make you think of me the same way I think of you

Puss på er allihopa! / Vendela


Ibland...

Ibland tappar jag bara tron på mäskligheten totalt. Om man inte ens kan hålla sams med sina vänner, utan måste gå och snacka skit om dom så att dom mår dåligt, så är det kanske inte så konstigt att  det bryter ut krig i världen lite då och då. Om man inte ens kan hålla sams med dom man känner, tycker om och egentligen är på samma sida som, hur ska man då kunna hålla sams med någon som man inte känner, inte gillar och inte står på samma sida som?
Det är ändå en situation som man förmodligen kommer hamna i någon gång i sitt vuxna liv, antingen genom arbetet eller genom andra intressen man har.
Ibland blir jag bara så ledsen över hur människor uppför sig mot varandra.

I övrigt ingen bra dag idag, så fucking trött, överstressad och jag har fortfarande en massa kvar jag måste plugga =/

Dagens citat: "Är ni kära?" Så jävla roligt, men kanske inte om man inte var med och såg/hörde hela scenen x)  
Och "Pajkastning undanbedes", också så klockrent  x)

Puss och kram / Vendela

Lycka =D

Hm, på det hela taget har här varit en riktigt bra helg.  Lite sur på mina kompisar eftersom dom (som väntat) lät mig göra hela vårt grupparbete i historia själv. Och sen har vi redovisning för klassen imorron tillsammans. Men det är grymt bra skrivet iaf. Fast jag kan det inte, eftersom min cp-dator inte ger mig en chans att läsa skiten utan bara stänger ned word hela tiden. Så lite sur är jag.
Men allt det där gör inget, för jag har precis pratat i telefonen i över 2 timmar med min absolut bästa killkompis. Fy fan vad jag har saknat honom de senaste veckorna. Det var verkligen hur skönt som helst att prata med honom idag. Han gör mig så glad, det finns inget som slår våran humor ;D Nu ska jag sätta mig och plugga lite historia, matte och biologi x)

pusspuss/ Vendela


Små Små Steg

Du tar ju bara små små steg
Det händer ingenting, det där
Du måste våga chansa mer
Våga se vart det bär
- Mitt Piano



Det var ju lite så det kändes med dig. Vi kom aldrig nånstans, vi bara stod still på samma ställe. Och eftersom jag är en mycket lättuttråkad ung kvinna så funkar det inte för mig. Sorry.

puss / Vendela


The Only Thing

The only thing that scares me, is falling inlove...

Var på Brandmannen idag och såg I Am So Me-konsert. Bra band ;D
Pusspuss på er! / Vendela


Born for this <3

Everybody sing like it's the last song you will ever sing
Tell me, tell me, do you feel the pressure now?
Everybody live like it's the last day you will ever see
Tell me, tell me, do you feel the pressure now?

Sitter och lyssnar på Paramore. Länge sen... Och dom är ju för bra ;D Får förhoppningsvis nya FOB skivan hem i brevlådan imorron, annars blir jag ju deprimerad ;s Och jag tror att jag ska vara duktig idag med och gå och lägga mig tidigt ;) Upp tidigt imorron igen, tre lektioner och sen helg ;D På fredagskvällen hittar ni mig förmodligen på Brandmannen, ska dit med syrran och kolla in banden som spelar. Det blir säkert mys ^^,

Pusspuss/ Vendela



Pepp! ;)

Skönt att Obama vann presidentvalet i morse ;)
Var uppe typ halv fem för att hinna se slutet av valvakan, sen vid 6 gick jag ifrån tv:n och fixade mig för skolan. Jag vet inte riktigt vad som hände där, men av någon anledning känner jag mig mycket mer pepp på livet och plugget just nu. Det kan ha lite att göra med ett mycket bra samtal med Bäcka <3 Det fick mig att inse en hel del saker... =)
Jag älskar inte mitt liv, men jag älskar att leva ;D

Pusspuss/ Vendela

Missbrukare?

Sometimes I feel like everybody's got a problem
Sometimes I feel like nobody wants to solve them


Jag har just insett det. Att jag är missbrukare. Herregud, det låter så allvarligt. Och det kanske det är egentligen. I vilket fall som helst har jag inte mått bra de senaste åren. Eller ja, till och från har jag väl mått okej, men för det mesta inte. Jag har svält mig själv totalt vissa veckor. Och sen gjort helt om och tröstätit i nån månad. Min vikt har gått upp och ned som en jojjo under hela min gymnasietid.
Men jag har bestämt mig för att sluta med skiten nu och ta tillbaka kontrollen över mitt liv. Bara så att ni vet ;)

<3 /Vendela


RSS 2.0