Still So Weak

Första dagen på lovet och jag har nästan inte gjort någonting alls ;) mest suttit hemma och glott på tv, yu-gi-oh maraton ;D haha, ni vet ju att jag är lite svag för tecknat ;p Inte ens varit i stallet eftersom min ponny har tappat en sko och jag kan inte rida då... Men hovslagaren kommer förhoppningsvis ikväll ;)  Sen missade jag ju maskeradhoppningen på klubben idag =( hade ingen skjuss dit =/ men det var kul att höra att det gick så bra för alla ;D
Och vet ni, på något mirakulöst sätt lyckades jag med att inte komma sist på bowlingen igår. Jag var verkligen kass i början, låg sist med massor med poäng. Men när alla hade räknat ut mig, slog jag som vanligt till och gick om både anna och emma. lisa var ju hur överlägsen som helst, så henne hade jag inte en chans att slå ;) men kul var det iaf ;D

I'm still so weak for you <3

pusspuss/ Vendela


En Vecka ;)

Om en vecka är jag i Stockholm med min älskade storasyster och väntar på Simple Plan konserten :D:D:D:D <3 Underbart! Och sen blir det shopping på lördagen =)
Har köpt lite mer saker tills när jag flyttar hemifrån idag ;) Ska hem till Lisa och se idol snart, sen blir det bowling i rättvik med tjejerna ;D härligt, härligt! =D

Och just nu är jag bara så himla förvirrad, vet inte alls vad jag vill :s Förstår inte hur det blev så här och jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till...


<3 / Vendela


Imse Vimse Spindel...

Haha, satt och pluggade i mitt rum när jag plötsligt, utan egentlig anledning, råkade kasta en blick mot mitt nattvattenglas som stod bredvid sängen. Där simmade det omkring en liten svart spindel. Okej, den var inte jätteliten, men ganska ändå. Och rätt söt faktiskt ;p I vilket fall som helst tyckte jag inte att den skulle behöve simma omkring där längre, så jag hällde ut vattnet i en av mina krukväxter och spindeln följde med. Så nu lever han där i blomkrukan, lycklig i alla sina dagar ;)


Puss/ Vendela


Lite Besviken, Men Ändå Glad ;)

Ja. Det blev ännu mer bråk i klassen på svenskan idag. Herregud, jag fattar inte att folk orkar. I vilket fall som helst blir det så att vår grupp får fortsätta sluta sent på tisdagar. Det gör mig absolut ingenting egentligen. Det jag är besviken på är snarare hur min klass har uppfört sig under denna tvist. Bara för att man är lite arg på någon och inte kommer överens med personen i fråga går man inte och snackar skit om den. Speciellt inte om det är ens vänner. Det är riktigt dålig stil och det visar ju ganska tydligt hur bra kompisar man egentligen är. Jag vet inte om jag vill vara kompis med någon som går och snackar skit om mig så fort jag inte gör som den personen vill. Jag tror nog att jag klarar mig lika bra utan ;)
Men sen fick vi äntligen kontakt med någon på KI som är villig att hjälpa oss med vårt projektarbete ;D Det känns ju bara jättebra! =)
Boris var i skolan och häslade på idag, det var trevligt. Jag har ju inte träffat mannen på hur länge som helst, det var säkert i maj jag såg honom senast... Och sen Linnea den lilla gullungen på bussen hem. Hon var lika överenergisk och retades med allt och alla som vanligt. Men det är väl så man ska vara när man går i 6:an ;) Saknar den tiden lite grann... Nu ska jag fortsätta plugga biologi, sen stallet om en liten stund =)


Pusspuss mina vänner! / Vendela


NV3?!

Herregud! Vilket jävla liv det var i klassen idag. Helt fantastiskt att en grupp 18-åringar kan bråka så mycket om en liten mattetimme. Det är en enda liten timme. Hela klassen rök ihop. Folk stod på varsin sida av klassrummet och skrek åt varandra, vägrade lyssna på varandras argument. Jag började nästan undra om jag hade hamnat i en tredjeklass i lågstadiet istället för på gymnasiet. Ärligt talat NV3, shape up! Ni kan inte bete er så här!
Ska sätta mig och plugga biologi nu, prov på torsdag.
pusspuss allihopa! / Vendela

Jag Hör Dåligt och Jag Fattar Trögt

Jag hör dåligt och jag fattar trögt
Så ta mig nu om du vill ha mig här
Jag har väntat på en sån som du
Jag hör dåligt och jag fattar trögt
Så gör nått nu och gör det högt och klart
Jag kan vänta och jag väntar nu

http://www.youtube.com/watch?v=J8WXPCwTshg

Har gått med låten i huvudet hela dagen, den är underbar <3

Världens Bästa <3



Min älskade Safir <3
Vad skulle jag ta mig till utan honom?

Weekend From Hell

Just det. Elitseriefinalen idag gick ju åt helvete. Jag klarade inte av att hålla ihop honom i den samlade galoppen. Eller ja, det var överhuvudtaget inte mycket i det programmet som var bra. Min sista ponnytävling ute. Någonsin. Så det hade ju vart kul om det gick okej iaf . Men nu kommer alla minnas oss som den här katastrofritten, och det känns väldigt sorgligt. Min ponnykarriär är slut nu. Men det kanske är lika bra det, jag vet inte om jag orkar med den här känslomässiga bergochdalbanan nå mer. Idag när vi gick ut från banan bröt jag ihop totalt och grät i typ en timme. Jag vet ju att jag egentligen inte mår bra av det här. Har mått piss hela helgen. Tröstätit som fan, så jag har säkert gått upp flera kilo.
Och inte har jag hunnit plugga nån engelska heller, har ju prov imorron bitti =/ så det är väl det jag ska göra resten av kvällen.


Pusspuss/ en ganska sorgsen Vendela


Skratt, Tårar, Rädsla och en Längtan efter Kärlek

Min lillasyster försvann idag. Vi skjussade henne till tågstationen i leksand,  hon skulle åka till mora och hälsa på anna och sova där en natt. Jag och mamma åkte till lager 157 i sågmyra och shoppade, jag köpte en fantastisk kort, typ ljusturkos kjol och ett par svarta örhängen =) Kom hem och såg gårdagens idol på tv, missade ju det igår. Jag grät ju nästan till varje låt, alla var så bra! =) skrattade en hel del åt dom också, vilka stjärnor dom är vissa av dem ;) helt underbara ;D jag satt ute i stallet och putsade sadeln när pappa kom och sa att nikkan inte hade kommit fram till anna. Dom hade försökt ringa henne, men hon tryckte bara bort dom. pappa hade också försökt, men hon svarade inte någon... tusentals tankar flög genom mitt huvud och jag var så otroligt rädd. Det är verkligen inte likt min lillasyster att göra så, och jag började undra om det var någon annan som tryckte bort alla som ringde och sen stängde av telefonen. Var var min syster? Vad hade hänt med henne? Jag var så rädd för att hon skulle ha blivit kidnappad, våldtagen eller mördad. Jag grät så jag knappt kunde andas. Jag älskar min lillasyster och jag vill verkligen inte att något ont ska hända henne, jag skulle hellre dö själv än se att hon gör det. Efter en hel del detektivarbete lyckades vi i alla fall lista ut var hon var någonstans, och tack gode gud för att hon var okej =)

Sen såg jag även lite på Tila Tequila och insåg hur gärna jag skulle vilja hitta någon att bli riktigt kär i. Ungefär samma känsla som jag känner varenda gång jag ser Anna och Richard eller Johanna och Alexander.  Jag vill också hitta någon som jag kan känna så för. Snart helst ;)

Första visningen på huset idag också, det gick bra sa mäklaren. Så vi kanske flyttar snart =)
Elitseriefinal imorron, så det blir till att sova tidigt ikväll ;)

pusspuss på er allihopa! / Vendela <3

Rain Rain, Go Away

Rain rain go away,
Come again another day,
All the world is waiting for the sun.

(Breaking Benjamin)


Brömsan kom till skolan imorse och sjöng på en bra låt som hon hade hört. Hon visste inte vem som gjort den, men hon sjöng lite på den så jag kunde ju tala om för henne att det var bandet Breaking Benjamin. Jag insåg då att det var alldeles för länge sen  jag lyssnade på dem, så det är deras musik som har fått hjälpa mig genom fysikpluggandet idag. Prov imorron =( men det ska nog gå okej. Hoppas jag. Det regnade imorse. (därav låten)
Sen har jag även plockat min systers ögonbryn idag och funderat på hur jag vill att min balklänning ska se ut. Jag har en riktigt bra bild i huvudet nu, den kommer bli skitsnygg ;)
Träning ikväll men Safiren <3 och sen lååångt telefonsamtal med Choffsen =)

Dagens citat:
- Men hon kan ju inte ens skriva av facit rätt!

Söt

 

RSS 2.0